Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire fontos, hogy a fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire fontos, hogy a fiú maga szintjén megtestesítse a férfiasságot?

Figyelt kérdés

Baba arcú vagyok, fiatalabbnak látszok a koromnál. Ami fontos: 165 cm magas vagyok. Összejönnél velem? 17F

azért írtam, hogy a maga szintjén, mert egy 15-16 éves fiú alapból nem lehet férfias

2012. júl. 19. 14:48
 1/10 anonim ***** válasza:
de lehet férfias, jár alattam egy gyerek akinek már borostája van pedig még csak 15 éves, a bátyja már teljesen férfias pedig ő sem öreg... csak 18
2012. júl. 19. 14:51
 2/10 anonim ***** válasza:
Rám már sokszor mondták,hogy férfias vagyok,szóval ez nem feltétlenül igaz. 16/F
2012. júl. 19. 14:52
 3/10 anonim ***** válasza:

persze a többség később kezd el érni

nálunk hátrány, hogy a korunkbeli lányok az idősebbeket keresik és az ő korosztályukkal szóba sem állnak(persze itt is van kivétel)

A magasságoddal lehet probléma, nekem olyan szempontból nincs gondom mert 190 vagyok. (első voltam)

2012. júl. 19. 14:53
 4/10 A kérdező kommentje:
egy 16 éves srác egy nőnek nem fog férfiasságot megtestesíteni, akkor se ha borostás, stb. ne ebbe kössetek már bele
 5/10 anonim ***** válasza:
Pártolom az előttem szólót.. nekem a volt osztálytársam nagyon férfias volt az ahogyan a a "nőkhöz"(akkor még nem igaz nő senki inkább lány..) viszonyult a viselkedése a kinézete.. nagyon férfias most 17 éves.
 6/10 anonim ***** válasza:

vannak alacsonyabb lányok(én pl 162cm vagyok) akik a velük egymagas pasikat bírják inkább, azt veszem észre hogy egy csomó lány alacsonyabb nálam szóval sok az esélyes neked:)-ez nem lehet kizáró ok, mm a magasság

ha meg babaarcod van az aranyos, ha szeretnél férfiasabb lenni akkor edzz, az arcodon úgysem tudsz változtatni:)

2012. júl. 19. 14:56
 7/10 anonim ***** válasza:

Akkor meg minek kérdezel?

Igen fontos, hogy a fiú a maga szintjén megtestesítse a férfiasságot.

Szerinted miért jár minden 13-17 éves lány 25 éves pasikkal?

2012. júl. 19. 15:00
 8/10 anonim ***** válasza:

De egy NŐ nem jön össze egy 16 éves fiúval.

Nem értem miért kérdezed ezt, 30 évesekre akarsz nyomulni?

A te korodbeli lányoknál biztos van esélyed babaarccal is, annál is inkább, mert ez most náluk menő.

Én akkor sem jönnék veled össze ha férfias lennél, mert potom 10 évvel vagy fiatalabb nálam, és igazából semmit de semmit nem tudsz nyújtani amire nekem szükségem lenne párkapcsolati szinten, ráadásul ez a korkülönbség alapból kizáró ok és persze férjnél vagyok.

27/N

2012. júl. 19. 15:03
 9/10 anonim ***** válasza:
fontos
2012. júl. 19. 16:11
 10/10 anonim ***** válasza:

nem csak hogy a maga szintjén, hanem abszolút értelemben is fontos a férfiasság

borosta, izmok, jó stílus, erős akarat, de nem hisztis, követelőző, kisfiús mentalitás, hanem domináns, határozott

és ilyen legyen a külseje is

2012. júl. 19. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!