Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » (fontos) Nagy bajban vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

(fontos) Nagy bajban vagyok, most mit csináljak? (többi lent plusz video)

Figyelt kérdés

Na szóval nekem van egy betegségem és sikerült össze jönni egy lánnyal, aki nagyon szép és csinos és aranyos is! :)

Holnap lesz a névnapja és 450 forintom van, mit vegyek neki?

Ja és igen a betegségem, bell paralysisem van. Nem tudom, de lehet hogy nem vette még észre, én olyan félénk vagyok.

Ma filmet néztem vele és fogtam a kezét, nagyon kedves.

Ők nagyon szegények, de nagyon rendesek és aranyos családja van.

Mi viszonylag gazdagok vagyunk, de nem akark kérni a szüleimtől pénzt, mert már nekem ez igy is elég égő, mivel elég szégyenlős és félénk vagyok.

Igy néz ki a betegségem: http://www.youtube.com/watch?v=D1O1Q9PKrdk

Nagyon félek, hogy nem tetszek neki annyira, de annyira oda adó, és azt hiszem hogy kedvel és hogy tetszem neki..

Eddig egyszer volt barátnőm, most meg itt van ő is... Nem szeretném elvesziteni, mert tényleg nagyon kedves és aranyos, és féltem is mivel kivannak szolgáltatva egy cigány családnak akik elakarnák vinni, én 20 éves vagyok.

Ja és igen, már 4 napja találkoztunk, ésss hát elég érdekesen alakulnak a dolgok, Hát nem is tudom mit mondjak, lehet nem érdemlem meg őt??????????????

Jaj olyan sok minden jár a fejemben, az is hogy lefeküdjek vele, ez természetes?

És ha eljutunk idáig, akkor is hogyan tovább, vagy hogyan juthatunk el odáig?

Nagyon nehéz nekem, mivel azért elég rossz helyzetek alakulnak ki, mivel albérletben élnek és agusztusban lejár nekik és kifogják onnan dobni őket és még villanyuk sincsen.

Nekünk 5 darab házunk van és hát majd lehet beköltöznek az egyikbe stb....

Annyira aranyos és szép, olyan magas kb mint én, azt mondják hogy össze illünk, de nem vagyok benne biztos, mivel nem tudom, hogy meg-e érdemlem... Olyan ez mint egy tiltott gyümölcs....

JAJ, várom a holnapi napot meg nem is... :)

Kérlek segitsetek a válaszaitokkal

Ja és igen, ma együtt voltunk, egy egymáshoz bujtunk megfogtam a kezét meg minden... :)

Ez klassz nem?

2012. júl. 31. 23:35
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Tegnap este lefeküdtem vele nagyon jó volt, nem zavartatta magát, azt mondta hogy szüz...

Nem védekeztünk, de azért oda figyeltem, a szüzhártya átszakitása milyen érzés lehet neki..... ???????

2012. aug. 2. 19:34
 12/14 A kérdező kommentje:

Jó volt a sex, ahogyan írtam nem védekeztünk, ma vettem gumit, remélem a szülei elengedik...

AMúgy rendes srác vagyok, de a hormonok írányítanak mindent.... bekavarnak a dolgokba....

Nagyon szép és kedves lány...

De ezt nem értem.... Most meg egy másik csaj is közeledni szeretne felém, azért mert múltkor kifizettem az adóságát a boltban, mivel láttam hogy gyergyákat vesz, gondolom a temetőbe vette és fent maradt pénzt kifiztettem előtte.

És most megint.... Te jó ég...

Örülök neki meg nem is...

Nekem ez a kedves lány akivel lefeküdtem, nagyon rám ragaszkodik, még gyerekes gondolkodással bír ami nem baj...

de még is, gond mivel nem gondolkodik annyira előre, mivel azt mondta az első sex után, hogy örökké velem szeretne lenni, ami szerintem nem biztos hogy létre jöhet....

Nem tudom, hogy mennyire tetszem neki... Klassz volt vele este.

Eleinte, nehéz volt betenni.... de utána már könnyebben ment....

Nem tudom, hogy a szüzhártyáját át-e szakítottam, milyen érzés az a lánynak amikor átszakad?

2012. aug. 2. 20:02
 13/14 A kérdező kommentje:
azért félek egy kicsit én nem szeretnék gyereket.
2012. aug. 2. 20:02
 14/14 anonim ***** válasza:
én vok a csajod kö pized agyá nyovansok háztot
2014. febr. 14. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!