Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban fontos, hogy ki legyen gyúrva egy fiú?
Ugye tudod, hogy az étrend is mennyire fontos - hiába edzel jól + pihensz , ha mellé nem eleget (vagy nem jól) eszel.
Egyébként nem fontos (pláne manapság), de ad egy pluszt.
Áhhh dehogy!
A 3 P-s szabály,az a legfontosabb:
1. a Pofikád!
2. a Pénztárcád!
3. a Puncik száma,ahova behatoltál!
:P :P :P
Egyél sokat,hízzál és utánna kezdj el gyúrni,ilyen hajszálvékonyan nem érdemes elkezdeni kondizni
Egyébként visszatérve a kérdésedre ha egy pasi jóképű akkor egyáltalán nincs szüksége jó testre.Rengeteg srácot láttam már jó nőkkel pedig olyan véknyak voltak mint a csuklóm
Ha viszont ronda az illető akkor nem árt ha legalább a teste ki van gyúrva
"MIért is ilyen felszínes, válogatós az emberi faj"
Én legfőbbképpen a médiát okolom,de a társadalom is tehet emiatt.Mindenki a külseje miatt aggódik,sokan akarnak hasonlítani nők esetében plázacicákra,férfiak esetében pedig kigyúrt testű machokra,mert a média elhitette velük hogy csak az ilyen emberek lehetnek boldogak és csak így lehetnek értékesek
Ez van,nem hidtem volna hogy ennyire elk*rvul ez a világ,de hát nincs mit tenni,alkalmazkodni kell
És most,hogy ezt elmondtad jobb lett?
Nem!
Akkor ebből mi következik ?
Naaaa, azért ne általánosítsanak már ennyien. Alig bírom hangsúlyozni, hogy értelmes emberek között úgyis a belső lesz a döntő. Ráadásul sosem mi válogatjuk meg, hogy kikbe leszünk szerelmesek, viszont ha megtörténik, akkor nézzen ki bárhogy a partner, pont azt fogjuk szépnek látni. És az emberek ízlés sem egyforma, én személy szerint kedvelem a nagy orrokat meg az érdekes arcokat. Sokkal különlegesebbek azoknál a sablonos szépségeknél, akik mindenhol ott vannak. Az egyetlen, amit kifogásolnék rajtad, az a magasságod, de az sem abszolút módon, hanem relatívan számít, magyarán az a lényeg, hogy a férfi ne legyen alacsonyabb a lánynál. (Persze ez sem kőbevésett szabály, láttam én már boldog férfit nála magasabb boldog nővel.) Tehát azt szinte kizártnak tartom, hogy egy nálad alacsonyabb lánynak a magasságod miatt ne tetsszél. A testet, kigyúrtságot meg sem említem, mert az annyira mindegy.
L/18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!