Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban fontos, hogy ki legyen gyúrva egy fiú?
Az én barátom is sovány,és ha gyúr,attól nem lesz izmosabb,mert előbb meg kéne kicsit híznia,hogy aztán izmot tudjon képezni. Ettől függetlenül nagyon szeretem.
Viszont az engem zavarna,ha a barátom soványabb lenne,mint én. Én 154cm,54kg vagyok. Persze,erről nem tehetsz,de nekem nem vagy az esetem. Azonban manapság a legtöbb divatmajmolós csaj a vékony szűkgatyás srácokra bukik, tehát ez nem jelenti azt,hogy nincs esélyed a csajoknál.
De nekem a picit izmosabb pasik jobban tetszenek.:) A túl kigyúrt már nem tetszik.
Bocsi, ha elkeserítelek de nekem csak a magas, izmos fiúk jönnek be. Ne aggódj, lesz valaki, akinek te pont tökéletes vagy.
Én mondjuk 168 cm vagyok és a barátom 180. Ezzel azt akarom mondani, hogy nekem csak ezek a fiúk jönnek be.
De nyugi, a barátom mondta, hogy régen ő nagyon sovány volt, olyan volt, mint te. És azt hiszem 14 éves korába elkezdett edzeni és kb 2 év múlva teljesen tökéletes lett. Akkor már le nem tudta magáról rázni a lányokat. Mázlistának érzem magam :)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!