Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Valóban fontos, hogy ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban fontos, hogy ki legyen gyúrva egy fiú?

Figyelt kérdés
Én pechemre, nem csak alacsony, de sovány is vagyok. 165cm és jelenleg 51-52kg. Itthon folyamatosan edzem, van egy edzéstervem. De hiába valahogy nagyon pocsék genetikám van, mert nem jönnek fel a kilók, csak állok egy súlyban. Kezdek azon gondolkozni, hogy talán nem is tudnám kigyúrni magam, ha akarnám sem. A lányoknál esélytelen vagyok a külsőm miatt, ez tény. Ronda vagyok, nagy és fura formájú orrom van. Talán ez csúfít az arcomon legkább, bár amúgy sem egy szépség a képem. Az alacsonyság pedig szintén hatalmas hátrány. Minden lánynak magas, 180-200cm körüli fiú kell, még a 150-160cm magas lányoknak is. Bár ki tudnám gyúrni magam, akkor talán egy lánynál is lehetne esélyem, de ilyen elcseszett alkattal a melegeknek kellenék csak. MIért is ilyen felszínes, válogatós az emberi faj?

2012. aug. 15. 23:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A nyavajgásra most nem válaszolnék csak az edzés részére. Tömegnövelő étrend kell és normális edzésterv. Ha több kalóriát viszel be mint amit elégetsz nap közben hízni fogsz ilyen egyszerű, olyan nincs, hogy a + kalóriák eltűnnek a semmibe. Egyszerűen keveset eszel és kész azért nem fejlődsz izomban.
2012. aug. 16. 00:06
 12/15 anonim ***** válasza:

Egyél sok csokit akkor

2012. aug. 16. 03:47
 13/15 anonim ***** válasza:

Az én barátom is sovány,és ha gyúr,attól nem lesz izmosabb,mert előbb meg kéne kicsit híznia,hogy aztán izmot tudjon képezni. Ettől függetlenül nagyon szeretem.

Viszont az engem zavarna,ha a barátom soványabb lenne,mint én. Én 154cm,54kg vagyok. Persze,erről nem tehetsz,de nekem nem vagy az esetem. Azonban manapság a legtöbb divatmajmolós csaj a vékony szűkgatyás srácokra bukik, tehát ez nem jelenti azt,hogy nincs esélyed a csajoknál.

De nekem a picit izmosabb pasik jobban tetszenek.:) A túl kigyúrt már nem tetszik.

2012. aug. 16. 08:46
 14/15 anonim ***** válasza:

Bocsi, ha elkeserítelek de nekem csak a magas, izmos fiúk jönnek be. Ne aggódj, lesz valaki, akinek te pont tökéletes vagy.

Én mondjuk 168 cm vagyok és a barátom 180. Ezzel azt akarom mondani, hogy nekem csak ezek a fiúk jönnek be.

De nyugi, a barátom mondta, hogy régen ő nagyon sovány volt, olyan volt, mint te. És azt hiszem 14 éves korába elkezdett edzeni és kb 2 év múlva teljesen tökéletes lett. Akkor már le nem tudta magáról rázni a lányokat. Mázlistának érzem magam :)

15/L

2012. aug. 16. 09:05
 15/15 anonim ***** válasza:
Brühühü....
2012. aug. 16. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!