Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, az mennyire fontos számotokra, kritérium-e, hogy a pasinak van-e, és ha van akkor milyen az autója?
Mondjuk nekem van autóm, bár sem nem BMW sem Audi( mert ugye azt szeretik a mai csajok, és nem is Mercedes!
Csak pont ilyen: [link]
Egy osztálytársamnak BMW-je van, elég jó kis kocsi.
A pasi szerintem súrolja a csúnya kategóriát.
Egy esetbe épp egy helyre mentünk és mondta elvisz.
Én azt hittem addig a napig, hogy csak kamu az ilyen duma, hogy jó kocsival könnyebb csajozni stb.
De láss csodát!Lámpáknál ha megállt a srác a kis ribik folyton bámultak be az ablakon meg mosolyogtak , majdhogynem kiesett a szemük.
Akkor döbbentem rá,hogy nagyon rosszul tettem, hogy magamból kiindulva ítélkeztem.
Tőlem Ferrarija is lehet a férfinak, ha nincs semmi ami megfog benne.
A páromnak még jogosítványa sincs.
Ez ismét egy jó példa: én 27leszek, csak hogy tisztázzuk a koromat! Minap össze futottam egy régi exemmel! Ő három évvel fiatalabb tőlem! Amúgy pont az autóm mellett álltam!
Tudni kell, hogy ő most együtt van, egy pénze s 40-es pasival, akinek szintén BMW-je van! (Milyen meglepő)! :D
Erre volt exem is gúnyosan megjegyzi: na mi van? még mindig ezzel járkálsz?(egyéb grimaszok, és mimikák kíséretében)! Szóval ja... :D
Valszeg olyan csajokra hajtasz, akik az audira pályáznak, nem a pasira. Én barátomnak nincs kocsija, és soha nem érdekelt... De egy ismerősöm sincs, akinek ilyen elvárásai lennének...
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!