Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha egyforman fontos a kulső és a belső, akkor miert csinaljatok ezt tarskeresokon is?
tegnap 23:26
Teljesen egyetértek. Magam is tapasztaltam, ne hazudgáljatok már lányok, legyetek őszinték!
Így vagytok kódolva, hogy csak a magas, jóképű, izmos, pénzes, alfahímekre bukjatok. Engem neten például képemet meglátvan 10-ből 9 lány egyből szó nélkül lelép vagy a pofámba röhög, hogy "bocsi, de inkább ne mutattál volna képet, mert ronda vagy."
Az az 1 pedig végül kiderül, hogy csak udvariasságból nem koptatott le, ugyanis később már nem is keres, csak, ah én teperek értem, de akkor is látszik, hogy felőle meg is halhatnék, mert annyira nem érdeklem, csak a jó modor miatt válaszol.
A legjobb,hogy még a csúnya, kövér lányok is így tesznek, szinte mind a tökéletes, média által hirdett jó pasikra hajt, ezt nevelik beléjük, hogy jaj, de szép vagy kislányom, és ettől istennőnek hiszik magukat és csak is a jó pasiknak adnak esélyt az ismerkedésre.
Személyesen meg, amikor próbálkoztam egy kezemen megtudom számolni, hány normális lány volt, aki nem gúnyolt ki vagy alázott meg, annyira lenéztek a külsőm miatt, csak, mert nem vagyok magas, izmos, jóképű és pénzes. A legrosszabb, hogy még a csúnya lányok sem voltak megértőbbek.
Én ezért is mentem el prostihoz és láss csodát,ott milyen kedves lányt fogtam ki, életem legjobb döntése volt, másnak is javaslom járjon prostizni, nem érnek ezek a mai lányok annyi szenvedést, amit én szenvedtem miattuk. Aljas, érzéketlen, önző, szívtelen hisztérikák, akik csak a legjobb pasiknak adnak esélyt és a ronda vagy átlagos pasikat porig alázzák, ha megpróbál velük megismerkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!