Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan legyek rámenős egy fiúval?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyek rámenős egy fiúval?

Figyelt kérdés

Osztálykiránduláson a fiúk vetkőzős pókert akarnak játszani, én is benne lennék. (egy éjszakás osztálykirándulás)

És, hogyha elálmosodnánk akkor úgy beszéltük meg a fiúkkal, hogy aludhatnak lányok mellett, és pár fiú azért nem akar velem aludni, mert szerintük nem vagyok elég rámenős. Most mit tegyek? Mert én nagyon szívesen alszok fiú mellett.

2012. nov. 9. 11:55
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy? Ez még általános iskola?

Csak hogy mégis milyen jellegű dologban kéne gondolkozni...

2012. nov. 9. 12:06
 2/30 anonim ***** válasza:
Engem is ez érdekelne,hogy hány éves vagy?
2012. nov. 9. 12:08
 3/30 A kérdező kommentje:

Hát igen, még általános iskola.

8. vagyok. És 14.

2012. nov. 9. 12:14
 4/30 anonim ***** válasza:
És a többi lány hogy viselkedik? Mi számít ilyen korban rámenősnek?
2012. nov. 9. 12:22
 5/30 anonim ***** válasza:
Akkor szerintem még ne akarj fiúkkal "aludni" mert nem valószínű,hogy aludni szeretnének!Nagyon fiatal vagy még többhöz!
2012. nov. 9. 12:22
 6/30 anonim ***** válasza:

Én is ezt mondanám, hogy ne akarj velük aludni, főleg ha nem is vagy ilyen típus...

Na meg milyen ez alapból, hogy rámenősnek kéne lenned? Gondolom a többiek minden srácnak kelletik magukat... háááát, nem biztos, hogy ez a követendő példa. :)

2012. nov. 9. 12:24
 7/30 anonim ***** válasza:
mondjuk simán kitekerném a lányom nyakát, ha ilyenben gondolkodna ... ja, és hol van a tanár osztálykiránduláson, hogy ezt meg lehet csinálni?
2012. nov. 9. 12:26
 8/30 A kérdező kommentje:
És nem akarnak a fiúk többet, mint én, már beszéltünk erről, és ha még is többet akarnának, akkor azt még nem engedném. De azért kösz a válaszokat. És csak 2 lény van az osztályba aki ˝rámenős˝ és én lennék a harmadik, és még mindig mi 3-an tartozunk az osztályba a legrámenősebbek közé.
2012. nov. 9. 12:30
 9/30 A kérdező kommentje:

Ja, és a tanár: le se szarja a fejünket, nem figyel ránk, úgyhogy nem lehet gond.

És nem ez volt a kérdés.

2012. nov. 9. 12:37
 10/30 anonim ***** válasza:
55%
Ha nem tetszenek a válaszok ne kérdezz!Senki nem ért egyet veled és rögtön felhúzod magad!Ha neked az jó,hogy majd később r*bancnak titulálnak,akkor hajrá!De ne minket fárassz,ha te már eldöntötted,hogy az leszel!
2012. nov. 9. 12:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!