Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek rámenős egy fiúval?
Osztálykiránduláson a fiúk vetkőzős pókert akarnak játszani, én is benne lennék. (egy éjszakás osztálykirándulás)
És, hogyha elálmosodnánk akkor úgy beszéltük meg a fiúkkal, hogy aludhatnak lányok mellett, és pár fiú azért nem akar velem aludni, mert szerintük nem vagyok elég rámenős. Most mit tegyek? Mert én nagyon szívesen alszok fiú mellett.
Hány éves vagy? Ez még általános iskola?
Csak hogy mégis milyen jellegű dologban kéne gondolkozni...
Hát igen, még általános iskola.
8. vagyok. És 14.
Én is ezt mondanám, hogy ne akarj velük aludni, főleg ha nem is vagy ilyen típus...
Na meg milyen ez alapból, hogy rámenősnek kéne lenned? Gondolom a többiek minden srácnak kelletik magukat... háááát, nem biztos, hogy ez a követendő példa. :)
Ja, és a tanár: le se szarja a fejünket, nem figyel ránk, úgyhogy nem lehet gond.
És nem ez volt a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!