Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan legyek rámenős egy fiúval?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyek rámenős egy fiúval?

Figyelt kérdés

Osztálykiránduláson a fiúk vetkőzős pókert akarnak játszani, én is benne lennék. (egy éjszakás osztálykirándulás)

És, hogyha elálmosodnánk akkor úgy beszéltük meg a fiúkkal, hogy aludhatnak lányok mellett, és pár fiú azért nem akar velem aludni, mert szerintük nem vagyok elég rámenős. Most mit tegyek? Mert én nagyon szívesen alszok fiú mellett.

2012. nov. 9. 11:55
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

Kösz, a válaszokat.

És nem húzom fel magam.

Valaki talán csak nem mérges?

Vagy mi a bajod?

És én az én elképzelésem szerint fogok élni továbbra is. És nem a tietek szerint, de azért köszi a válaszokat. Én nem az életem irányítását adom a kezetekbe, hanem csak egy véleményt kértem. Azt hittétek úgy teszek majd amit mondtok, én csak véleményeket kértem.

2012. nov. 9. 12:47
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

kis szívem, ha neked most az a gondod, hogy hogyan felelj meg a többiek elvárásainak, akkor te leszel egy idő után az osztály ribanca, mert nem ez volt a kérdés, és nehogy már kioktasson valaki aki a kérdésedből is látja merre tartasz

és csak edd meg a fiúk szövegét, mely szerint "ha elálmosodnánk" - az egész akciójuk az együttalvásra irányul

2012. nov. 9. 12:47
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan!Véleményeket kértél,amit meg is kaptál és ugye nem tetszettek ezért rögtön az a válaszod,hogy nem ez volt a kérdés!Megy ugye a kérdésedben benne van,hogy "Most mit tegyek?" ami azt jelenti,hogy szerintünk mit kellene tenned!Mindenki leírta szerinte mit kellene tenned!de ugye ez neked nem tetszik,mert az nem r*banckodás,így rögtön jössz azzal,hogy úgysem fogod azt tenni,amit javasoltunk!Akkor minek kérdezel,ha úgysem érdekelnek a válaszok?
2012. nov. 9. 12:52
 14/30 A kérdező kommentje:
Nem vagyok ribanc, és nem is akartam soha az lenni, de igazad van. Ti úgy látjátok, hogy ribanc leszek, mert belőletek csak a rossz indulat árad. És még annyi hogy én átlátok sok emberen. Úgyhogy tudom mi a ti bajotok.
2012. nov. 9. 12:55
 15/30 anonim ***** válasza:
Semmit ne tegyél szerintem ezért. 14 évesen nem is kell feltétlen rámenősnek lenni. Amelyik fiú ezt mondja, egy húsvér örömlánytól összesz@rná magát, csak hebegne-habogna, a broki meg nem működne. Nem kell semmilyennek lenned, pusztán, mert mások azt mondják. Szabadság van. :)
2012. nov. 9. 12:58
 16/30 anonim ***** válasza:
nem azt írtam, hogy most vagy ribanc, hanem az irány jó ... nem tudom mennyire látsz át rajtam, hál'isten lányom nincs és a nagyapád lehetnék ... továbbá én is voltam iskolás, és volt osztálykirándulás, és volt amelyik lány kapható volt ilyen történetekre, na azok voltak aztán a ribancok
2012. nov. 9. 12:59
 17/30 anonim ***** válasza:
Ilyen hidegben azért elég veszélyes a lenge öltözet, inkább igyatok pókerezés helyett.
2012. nov. 9. 13:00
 18/30 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom valamennyire, nem tudom min húzták fel magukat a többiek, csak a rosszindulat árad belőlük.
2012. nov. 9. 13:01
 19/30 anonim ***** válasza:

Pontosan a 16. válaszolónak igaza van!

Meg mi rosszindulatúak vagyunk,mert nem szeretnénk,hogy r*bancnak tituláljanak!Hát akkor komoly szövegértési problémáid vannak!

Te átlátsz rajtunk? Hol webcamon?Írtunk neked 2 választ és már tudod milyenek vagyunk!Úristen mennyire gyerek vagy még!Na mindegy majd csak felnősz egyszer!

Ja és,ahogy a 16. mondta mi csak elmondtuk,hogy ez a r*bancság felé vezető út!Senki nem mondta,hogy az vagy csak ezek után az lehetsz!Olvasd már el még egyszer!

2012. nov. 9. 13:03
 20/30 anonim ***** válasza:
Ilyenkor jön az a példa,hooogy..Ha azt mondják,ugorj a kútba,akkor te beleugrassz?(Ha azt mondják légy "rámenős","rámenős" leszel?)Vagy esetleg megkérdezed mekkorát ugorjak..Szerintem nem csoda ez a rosszindulat.
2012. nov. 9. 13:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!