Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Próbálkozzak nála? Nem tudom baj lenne-e? Lécci segítsetek. (történet alul)
13 éves srác vagyok és van egy csaj aki kicsivel több mint fél évvel idősebb nállam.Régebben páram megkérdezték már hogy tetszek-e neki és volt mikor azt mondta hogy kicsit meg volt hogy azt mondta hogy a kúlsőm pontja -10000.
Most voltunk táborban és ő is ott volt.Ott szakított a pasijával aki az egyik legjobb haverom.A csaj írt levelet a tábor végén (ez egy ilyen szokás a táborban) és azt mondta jó volt velem ez a 9 nap és szerinte sokkal jobban megismertük egymást.A héten megyek át hozzá beszélgetni meg poénból kifesti a körmöm(nem vok megel).Bepróbálkozzak nálla? És ha igen akkor hogy? Mit mondjak?
köszönöm válaszokat
sztem nem használ ki legfeljeb csak nem akar járni velem hanem csak sima barátnak tekint
ja és msn-en elköszönöésnek mindíg szivet küld meg puszit
ez csak ugy baráti? vagy télleg érez valamit?
szerintem csak baráti, a legtöbb csaj nekem is (többek között) szívvel köszön el msnen. ez ilyen csajos dolog. :D
Mondjuk más kérdés h énis írjak-e vissza szívet...de ez már másik téma.:D
rendben
de visszatérve a legelső kérdésre és témára
azzal kapocsalban még írjatok lécci!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!