Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Karácsonyi ajándék 14 éves lánynak? (történet lenn)
Az egyik osztálytársammal nagyon jól elvagyunk aranyos,csinos,szép lány msn-en is jókat beszélünk mindig. 7.osztályba jártunk 2-szer is utána megegyeztünk hogy szüneteltessük a járást. Most 8. osztályba myvipen vannak képei komoltam meg az a számos kommentár hogy mit akarsz csinálni bejelöltem hogy Szerelmed ...irta rá hogy ari vagy :)^^ igy. És most októberbe az osztály ment a városba 8-ra kellet beérni az adott helyre(ez most mindegy) és elötte mondtam neki h megyek haverommal plázába és erre ö kérdezte hogy kapok-e karácsonyi ajándékot meg hogy veszek-e neki mondtam hogy igen és szerintetek mit vegyek neki vagy az jó ajándék lenne örülne neki hogy megcsókolnám vagy megpuszilnám vagy esetleg egy ajándékkal és mivel lepjem meg??
Köszönöm az értelmes válaszotokat!!!
szerintem, mivel azt mondtad neki, hogy veszel ajándákot, mindenképp vegyél neki valamit:)
de csak valami kis apróságot
és csókold meg!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!