Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl nagy ajándék egy nyaklánc 1 hét után?
Szerintem 1 hét után túlzás az ilyesmi. Ne ilyen nagy ajándékokkal próbáld lenyűgözni, hanem apróságokkal, vagy inkább a személyiségeddel, közös programokkal. Én évfordulóra is bőven megelégednék egy ilyen nyaklánccal... Egy hét után kicsit megijednék tőle, hogy ha most ilyet kapok, akkor mit kapok majd a szülinapomra- és mivel mi szegények vagyunk, egyből azon járna az agyam, hogy hogy fogok viszonozni annyi ajándékot... Én személy szerint jobban örülök a barátomék kertjéből egy szál rózsának, mint egy vásárolt hatalmas rózsacsokornak, és mindig is a kézzel készített ajándékok álltak közel a szívemhez.
De persze nem vagyunk egyformák, Te ismered a barátnődet, Neked kell tudnod, minek örülne. Én csak azt mondom, hogy nem feltétlenül ilyen nagy dolgokkal kell lenyűgözni, elég egy kedves sms is... :)
20L
hát én agyf*szt kapnék tőle...
1 hét után, az összetartozás jeléül közös szívecske??? elpocsékolod a szeretet és az összetartozás fogalmát.
nekem tuti az jutnaeszembe, h vajon hány csajon ficeg még ugyanilyen, tőled. 1 hét után ne viccelj már. egy hetet bárkivel lehet járni, annyit még mellettem is kibírnak az emberek többnyire :DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!