Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Túl nagy ajándék egy nyaklánc...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl nagy ajándék egy nyaklánc 1 hét után?

Figyelt kérdés
1 hete összejöttem egy lánnyal és arra gondoltam veszek neki egy ilyen törött szíves nyakláncot aminek az egyik fele nála a másik nálam van? jő ötlet vagy mit vegyek neki? mivel nyűgözzem le?
2011. júl. 31. 00:58
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Max. hónapok után akkor tökéletes,de 1hét az nagyon kevés.Osztom a többiek véleményét,inkább bonbont vagy virágot vegyél neki :)
2011. júl. 31. 01:15
 12/28 anonim ***** válasza:

01:06

Szerintem is nagyon igaz van a lánynak...

Kisebb ajándék még ilyenkor jobb...

Nem tudom, h a lány milyen anyagi helyzetben van, de valóban fusztrálhatja a dolog..

Ráadásul egy fiúnak szerintem nem olyan könnyű ajándékot venni mint egy lánynak.

Kicsit várja vele..

Közel vagy messze laktok egymástól?

Ha közel laktok akkor egyszerűen vihetnél neki pár szál virágot és mikor a kapujuknál vagy felhívod, h pár percre jöjjön ki.Megmondod, h eszedbe jutott és gondoltad megleped egy pár szál virággal...És nem zavarod tovább a többit meg ti tudjátok.

Ha messze akkor meg annak is nagyon fog örülni ha láthat!!!! Annál nincs nagyobb élmény ilyenkor. Hidd el tapasztalat.

N/19

2011. júl. 31. 01:33
 13/28 A kérdező kommentje:
Hát igen erre gondoltam én is h ez még lehet h sok!! Köszi a válaszokat!
2011. júl. 31. 02:07
 14/28 anonim ***** válasza:
1 hét után elég korai. De én amúgy sem örülnék egy ilyen szíves nyakláncnak,aminek az egyik fele a barátomnál van a másik meg nálam. Szerintem ez egy kicsit túl romantikus.
2011. júl. 31. 09:42
 15/28 William Szexpeare ***** válasza:
Szerintem vegyél neki egy Bugatti Veyront és adj jó sok kupont a Shell kútra.
2011. júl. 31. 11:07
 16/28 A kérdező kommentje:
De múltkor egy bevásárló központban voltunk és megállt minden ékszerüzletnél mert ilyet keresett! Azt mondta mindig szeretett volna ilyet csak nem talált még sehol! Ezt célzásnak vegyem? Vagy most nem értem....
2011. júl. 31. 12:14
 17/28 anonim ***** válasza:
Igen.
2011. júl. 31. 13:25
 18/28 anonim ***** válasza:

Járjatok arra még egyszer, és ha most is ugyan azt csinálja akkor valószínű, h céloz a kishölgy.

De figyelj ne kapasd el... :)

2011. júl. 31. 13:43
 19/28 A kérdező kommentje:
oké oké! odafigyelek! :D
2011. júl. 31. 17:57
 20/28 A kérdező kommentje:
de ha csak bizsut veszek ami nem olyan drága az is sok????
2011. aug. 2. 00:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!