Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég hosszú történet (lent bövebben). Vajon akar-e valamit, vagy csak bejövök neki? Nemértem a férfiakat! :D
Juj, hát ez tényleg hosszú történet xD
Na, de szerintem (bármilyen "bénán" is fog tűnni) hívd el randira. Úgy értem olyan igazi randira ahol kettesben vagytok mert ugye azt írtad ha nem viszed a bnődet akkor másképp is alakulhatott volna a helyzet. Így választás elé állítod és akkor máris megtudod, hogy akar-e többet. És ha nem akkor meg tovább léphetsz.
Az egyik barátnőm egyébként majdnem ugyan ebben a helyzetben van mert úgy volt, h mondta a bnőmnek fb-on, hogy mennyire elakar menni vele valahova aztán a suliban meg el se hívta sehova szal vmit biztos akar tőled! :)
Igazad van a túlzott nyomulás sem jó. Amúgy szerintem már mindent megtettél amit kellett!;) :D
Azért majd írd meg mi lett veletek(ha nem titok) :)
Újabb fejlemény: Most beteg, és az is lesz egy darabig.:| De a barátja mondta az osztálytársamnak mert szóbakerültem ismét, h jó csaj vagyok de meghagy Neki! Tehát ezek után nyilván tud rólam, és azt is tudja h tervei vannak velem. Hát remélem is, h kialakul, mert sztem nagyon hozzámvaló és csak vele tudnék egy kapcsolatot elképzelni.:)
Köszönöm a Választ, írok majd pár hét múlva(addigra kiderül milett)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!