Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsit furcsa történet de gyere be?!
Nekem az a véleményem, hogyha valaki ennyire nem tud monogám kapcsolatban élni, akkor ne is éljen távkapcsolatban. Gondolom ki volt éhezve, részeg volt, te ott voltál, tetszettél neki, és ennyi. Nem hinném, hogy többet képzelt a dologba, mint ami történt. Mivel már akkor elmondtad neki, hogy mit érzel, ő meg nem törődve az érzéseiddel ilyen módon kihasznált aznap este, így nem jó a véleményem a leányzóról. Nem csak megcsalta a párját, hanem a te érzéseid sem érdekelték.
Én, ha egyedülálló lennék, és valaki szerelmet vallana, amit én nem éreznék, tuti nem feküdnék le vele, inkább keresnék mást. Szóval semmilyen szempontból nem gyere be(ahogy te is fogalmaztál) a lányka.
Ne haragudj, de szerintem ez a történet veszett úgy. Sőt, sztem nem is volt esélye, hogy valóra váljon, csak egy d*gás volt, és kész.
Ha felemlegeted a lány előtt, akkor vagy bunkózni fog, és elküld a francba, vagy elmenekül a kérdés elől, és nem válaszol, stb. Tudom, hogy szar, de te is bekerültél nála a múlt „apró”, tagadni való „ballépései” közé.
Tényleg sajnálom.
12:52
De akkor a legelső szóra ,hogy ment bele hogy átjöjjön hozzám,mondjuk nem egyedül jött s nem is öt hívtam hanem a testvérét de többes számba beszéltem szóval tudhatta ,hogy mi a helyzet...lelkem mélyén tudom ,hogy ez így nem lesz jó de legalább itt megbeszélhetem valakivel ha már élőben senkivel nem tudom,nem szabad beszélnem erről.
Ha egy csaj azt akarja, hogy összejöjjetek, akkor megteremti az alkalmat. Nem egyszer, nem kétszer játszottam már el, hogy kepesztettem mint a barom egy lányért, és nem vettem észre, hogy nem engem akar. Próbáltam alkalmat teremteni, de "véletlenül" mindig keresztülhúzta a dogokat. Pl. nem egyedül volt, és a barátnője mindenhova követte 1 méter távból.
Ha akarod beszéld meg vele a dolgokat, nyugodtan, de sok reményt ne táplálj.
(magyarul basszál egy kicsit rá. Néha az a legcélravezetőbb. ha a csaj akar valamit egy kicsit kénytelen lesz kinyitni valamennyire, és lépéskényszerbe kerül. Ha nem akar, akkor meg bukott ügy, és pláne basszál rá.)
Aztán sok sikert :D
13:58
köszi szépen szerintem megfogadom a tanácsodat s nem fogok kicsit foglalkozni vele lássuk mi lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!