Lehetek terhes? Furcsa történet.
Figyelt kérdés
Ciklus 15.napján ovu(teszt is bizonyítja),hő fel ment,majd Dpo.6.napján hő leesés,ciklus 29. napján menstruáció(bár nem olyan,mint szokott lenni és puffadt has).Most vagyok a ciklus 4. napján és pozi az ovi teszt(tegnap is az volt) és nagyon enyhén pozi a terhes teszt is(10-es vaterás).Lehet,hogy a Dpo.6.napon is volt peteérés?Akkor nem csináltam ovutesztet.Köszönöm a válaszokat!2011. júl. 16. 10:26
1/5 anonim válasza:
Huh, hát ha a terhesteszt is pozitív, akkor terhes vagy. Jól látható, rózsaszín csík van rajta? Reggeli első vizeletből csináltad? Görbét és/vagy képet tudsz feltenni. Úgy okosabban lehetne válaszolni. Végülis előfordulhat extra peteérés. Szerintem csinálj 2-3 nap múlva újra egy terhestesztet (ugyanilyet, mint most) és ha erősödik, akkor bizony baba van. Kevesebb volt a mensid? Hány napig tartott?
2/5 A kérdező kommentje:
Szia!Köszi,hogy válaszoltál.Reggeli első vizeletből csináltam,de éppen hogy csak látszik,úgyhogy nem tudom lefényképezni.Bár szerintem nem volt jó a teszt,mert kétlem,hogy terhes lennék,mert most is van egy kis vérzés
2011. júl. 16. 12:54
3/5 A kérdező kommentje:
Ja és a hőm nem ment le az alaphőre!
2011. júl. 16. 12:56
4/5 anonim válasza:
Attól hogy vérzel, még lehetsz terhes. Van akinek hónapokig pontosan megjön és terhes.
Vegyél a gyógyszertárban tesztet és pár nap múlva tesztelj újra és akkor kiderül.
5/5 A kérdező kommentje:
Az lesz.Mást úgy se tudok csinálni.Köszönöm szépen!
2011. júl. 16. 13:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!