A párom élvezéskor kiveszi a péniszét a hüvelyemből. Mennyi az esélye hogy terhes leszek? És mit csináljak hogy összejöjjön? Ha a hasamról magamba kenem az növeli? Tippek? Kérlek ne oktassatok ki hosszú történet hogy miért akarom.
A sperma szabadlevegőn elpusztul!
És osztom az előttem szólót, szánalmas vagy, ne akarj így megfogni egy pasit, ne tedd tönkre senki életét, erre nincs normális, elfogadható magyarázat.
Ha ilyen csellel kell teherbe esned, akkor teljesen egyértelmű, hogy a pasi nem akar gyereket tőled, ha akarna, meg lehetne vele beszélni, és akkor nem venné ki...
Így ,hogy nem tudunk rólad semmit, így is egyértelmű, hogy akarata ellenére akarsz valakiből "apát" csinálni.
Szerintem nem szép dolog ítélkezni. Valaki megbízik itt az emberekben, és a tanácsukat kéri, akkor a tudásotokra/tudásunkra számít, nem a sértésekre.
És igen, ha gyorsan "bejutnak" a kisfickók, akkor van esélyed. :)
Pedig meg kellene beszélnetek (ez lehet hogy off), mert ha mégis így összejön a baba, ugyanúgy fog félni, és az rengeteg problémát okoz. Nekem most baba előtt derültek ki dolgok, amikkel bajlódok, és örülök neki, hogy most és nem terhesen leszek "ilyen állapotban".
NA de, felvilágosíthatnád, hogy hiába húzza ki, attól még lehetsz terhes. Igaz, kicsi az esélye, de ha te termékeny vagy (márpedig azt írtad az vagy), az ő kiskatonái meg jók, akkor azért van esély úgy is.
Minden jót nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!