Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A párom élvezéskor kiveszi a...

A párom élvezéskor kiveszi a péniszét a hüvelyemből. Mennyi az esélye hogy terhes leszek? És mit csináljak hogy összejöjjön? Ha a hasamról magamba kenem az növeli? Tippek? Kérlek ne oktassatok ki hosszú történet hogy miért akarom.

Figyelt kérdés
2010. júl. 30. 22:28
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
65%
Természetesen növeli az esélyt, ha "magadba kened",de ezt akárhogy is nézzük, úgy hivják lopás. Teljesen olyan, mint ha akaratod ellenére csinálnának neked gyereked. Erkölcstelen és szánalmas.
2010. júl. 30. 22:30
 2/21 anonim ***** válasza:
73%

A sperma szabadlevegőn elpusztul!

És osztom az előttem szólót, szánalmas vagy, ne akarj így megfogni egy pasit, ne tedd tönkre senki életét, erre nincs normális, elfogadható magyarázat.

2010. júl. 30. 22:34
 3/21 Allison ***** válasza:
72%
Szerintem ne nézd le annyira a jövendő gyereked hogy ilyet teszel, így hozod létre. Erre nincs mentség. Ha a pasi kihúzza akkor nem akar gyereket és ennyi, bár nem túl jó védekezési mód.
2010. júl. 30. 22:35
 4/21 A kérdező kommentje:
Nem tudtok a helyzetről semmit. Tanácspt kértem nem sértést.
2010. júl. 30. 22:35
 5/21 anonim ***** válasza:
69%

Ha ilyen csellel kell teherbe esned, akkor teljesen egyértelmű, hogy a pasi nem akar gyereket tőled, ha akarna, meg lehetne vele beszélni, és akkor nem venné ki...

Így ,hogy nem tudunk rólad semmit, így is egyértelmű, hogy akarata ellenére akarsz valakiből "apát" csinálni.

2010. júl. 30. 22:37
 6/21 A kérdező kommentje:
márciusba volt egy vetélésem akkor nagyon akart most fél, méhnyakrák megelözző állapotban vagyok és azt mondta a dokim hogy most kell gyereket vállalnom.Félek hogy kimegyek az időből azért mert fél.És nem bírom megnyugtatni, ha nem akarta teljesen akkor ovszert húzna.
2010. júl. 30. 22:44
 7/21 Aisa25 ***** válasza:
74%

Szerintem nem szép dolog ítélkezni. Valaki megbízik itt az emberekben, és a tanácsukat kéri, akkor a tudásotokra/tudásunkra számít, nem a sértésekre.

És igen, ha gyorsan "bejutnak" a kisfickók, akkor van esélyed. :)

2010. júl. 30. 22:48
 8/21 A kérdező kommentje:
köszönöm a megértésed.És a választ. Tudjátok ha nem lenne a betegség akkor nem lenne baj hogy várunk még, de már annyira parázok hogy kicsúszom az időből hogy hülyeségek is eszembe jutnak. A párom amúgy tisztába van vele hogy megszakítással is lehetek terhes. CSak teljes akciót nem akar,mert az elözző babánál már az első hónapban terhes ettem .
2010. júl. 30. 22:52
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Pedig meg kellene beszélnetek (ez lehet hogy off), mert ha mégis így összejön a baba, ugyanúgy fog félni, és az rengeteg problémát okoz. Nekem most baba előtt derültek ki dolgok, amikkel bajlódok, és örülök neki, hogy most és nem terhesen leszek "ilyen állapotban".

NA de, felvilágosíthatnád, hogy hiába húzza ki, attól még lehetsz terhes. Igaz, kicsi az esélye, de ha te termékeny vagy (márpedig azt írtad az vagy), az ő kiskatonái meg jók, akkor azért van esély úgy is.

Minden jót nektek!

2010. júl. 31. 06:35
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Oxigénen elhalnak a spermák...így nem fog össze jönni! Beszéljétek meg a férjeddel!
2010. júl. 31. 06:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!