A párom élvezéskor kiveszi a péniszét a hüvelyemből. Mennyi az esélye hogy terhes leszek? És mit csináljak hogy összejöjjön? Ha a hasamról magamba kenem az növeli? Tippek? Kérlek ne oktassatok ki hosszú történet hogy miért akarom.
Az elso babam megszakitas mellett jott ossze. Elterveztuk, hogy johet a baba, abbahagytam a fogamzasgatlot de szerettunk volna meg varni 3 honapot, hogy kitisztuljon a szervezetem ezert megszakitassal vedekeztunk. A mensim nem jott meg, gondoltuk, hogy a fogzasgatlo abbahagyasa kavart be. De egy ido elteltevel egyre rosszabul voltam. Kiderult, hogy jon a baba. Persze nem bantuk, hogy hamarabb osszejott mint a 3 honap. :) Szoval nallam nagy volt az eselye azota sem merunk igy vedekezni. :))
En nem itelkezek senki felett ezert ha tanacsot kertel en azt tudnam neked tanacsolni, hogy mi van akkor ha fogamzasgatlot irtasz fel aztan nem szeded be???? Igy nem lenne nagyobb az esely??? Persze csak egy tipp volt. Talan igy beled elvezne.
Én ezt anno neki elmondtam a 3 randin. Sőt nemrég választás elé állítottam vagy én babával vagy menyjünk szét mivel tudja ,hogy az életem hogy egyszer gyermekem lehessen. Ő engem választott!
A fogamzás gátló jó módszer!De nem akarom becspni.
Jah és nem tetem meg ezt a belémkenem dolgot!!!!!!Csak olvastam hogy egy csaj így csínálja itt és azt kérdeztem hogy ez növelné e. Én olyanra gondoltam hogy ne pattanjak ki egyből az ágyból vagy ne mozogjak ,hogy ami bennem van abból talán sikerüljön a baba!!Vagy szedjek vmit hogy nagyobb legyen ilyenkor az esély!
En drukkolok neked! Mi 6 eve vagyunk es elunk egyutt, soha nem vedekeztunk, csak a megszakitasos modszert alkalmazzuk. Meg egyszer sem voltam terhes, bar elvileg minden ok velunk, de a parom " nagyon erzi".... mi is szeretnenk babat majd, mar o is nagyon vagyik ra, en meg plane. De nalunk o az anyagiak miatt aggodik, bar van hazunk es mostmar biztos munkank is, es anyagilag is szepen gyarapodunk.de o annyi penzt akar ami a gyerek 18 eves koraig eleg, h felneveljuk, ja es 3at tervezunk.szerintem neki sosem lesz annyi penzunk h bevallaljuk az elsot (26 vagyok) .ugyhogy en igenis neha segitek a kisfickoknak bejutni, mert tudom, ha osszejonne boldog lenne o is. Sok ember van akinek "meg kell adni a kezdo lokest" aztan beindulnak. Az en parom ilyen szinte minden komoly es fontos dologban, es ebben is.
Szoval bocs hogy egy kicsit hosszura sikeredett ....de szurkolok neked! Es a legjobbakat kivanom neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!