Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mitől késik a mensim? Nagyon...

Mitől késik a mensim? Nagyon megijedtem. Történet lennt!

Figyelt kérdés
1 évig szedtem fogamzásgátlót. 3 hónapja nem szedem. 2 hónapig rendesen 28 napra megjött. Egyépként óvszerrel védekezünk, de előváladék kerülhetett belém! Az utolsó mensesem után 2 héttel barnás pecsételésem volt(terhességre gondoltam). Először megijedtem, hogy terhesség, de aztán már nagyon szerettem volna , ha mégis baba, és a párom is örülne. A vártból gyorsan nem várt lett:D A nemvárt előtt csináltam 1 tesztet és negatív lett. Reménykedtem, hogy nem fog megjönni és pozitív lesz a tesztem. Azóta meg kellett volna jönnie(május 8.-án), de nem jött. A nemvárt napján is csináltam, de negatív lett. Már rég meg kellett volna jönnie(máj. 8.-án). Azóta még 1x teszteltem, de semmi. Mitől lehet ez?? Nagyon szeretnék babát! És mensi után szerettünk volna próbálkozni, de hát meg sem jön:S Most nagyon félek hogy nem jön meg és akkor nem is lesz peteérésem. A hőm napok óta 37,2:S
2010. máj. 11. 12:30
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem még nem állt be a ciklusod a fogigátló óta. nekem egy évvel azután, hogy abbhagytam, szinte minden hónapban barnázás volt a ciklus közepén, a doki azt mondta, még mindig annak az utóhatása. Azóta beállt a ciklusom, és minden teljesen ok, de több, mint egy év volt. Mondjuk én tovább szedtem, mint te.
2010. máj. 11. 12:40
 2/9 anonim ***** válasza:
Milyen tesztet használtál? Nekem mindkét babót a MediLab mutatta ki először, amikor más még nem. Szerintem lehet baba. Ha még egy hétig semmi, akkor menj dokihoz, addigra - ha baba van - a petezsákot már látnia kell.
2010. máj. 11. 12:41
 3/9 A kérdező kommentje:

X-epil, Clearblue

Tegnap teszteltem utoljára:)

2010. máj. 11. 12:42
 4/9 A kérdező kommentje:
Nagyon aggódom:( Teljesen kivagyok:S Már mindenre gondoltam..:S Ciszta, méhenkívüli stb...:S
2010. máj. 11. 12:54
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ne aggódj, a fogamzásgátló abbahagyása kavarja meg a ciklust. Én mikor abbahagytam olyan szépen megjött 4 hónapig 30-32 napra, mint előtte, mikor nem szedtem. Aztán 41 napra, aztán most 3 hónapja megint normálisan 30-32 napra. Mi is babát akarunk, hőmérőzök lelkesen február óta, most rájöttem áprilisban nem is volt peteérésem:( Már bánom, hogy valaha elkezdtem szedni a fogigátlót. Van egy fiam, vele elsőre sikerült, és előtte nem szedtem semmit, nem is volt semmi gond.
2010. máj. 11. 13:34
 6/9 A kérdező kommentje:
Én is megfogadtam h soha többet nem szedek ilyen vackot:s Remélem helyreáll a ciklusom:s Mert nagyon szeretnék teherbe esni:)Igaz még nagyon fiatalok vagyunk a párommal:) Csak 19 évesek, de már szeretnénk babát!!
2010. máj. 11. 14:11
 7/9 anonim ***** válasza:
Én ahogy utánajártam mostanában (a neten sok minden van ezzel kapcsolatban), többnyire fél év kell, mire az ember ciklusa helyrerázódik. Persze ez sem igaz általánosságban, van akinél semmi problémát nem okoz, ha abbahagyja. Egyszóval nyugi, valamilyen szinten "normális", ha most egy kicsit bezavarodott a szervezeted.
2010. máj. 11. 14:28
 8/9 anonim ***** válasza:

Én Diane 35-öt szedtem, júniusban hagytam abba tavaly. Előző hónapra állt rendbe úgy a ciklusom, hogy peteérésem si volt, eddig szerintem nem, ráadásul a menstruációm is rendszertelen. Ez a második hónapom, hogy érzem az ovulációt, folyásom van, stb.

Soha többet nem szednék foggátló gyógyszert és mindenkinek csak ezt tudom ajánlani.

Az elmúlt fél évben minden hónapban totál rendszertelen volt a mensim és mindig csak reménykedtünk, de valószínűleg mostanra állt ténylegesen helyre...

2010. máj. 11. 17:38
 9/9 A kérdező kommentje:
Megjött 37 napra! Huhh.. megnyugodtam:)
2010. máj. 17. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!