Most nincs peteérésem? Történet alább.
Mióta figyelgetem magam, minden hónapba volt nyúlós nyálkám, de sajnos a baba nem jött össze : (
Most vagyok középidőben, de nincsen nyúlós nyálkám.
Miután a párommal szeretkeztünk, ugyan nyúlós volt és nem olyan izgalmi nyálkának tűnt, de ebben nem vagyok biztos, mivel akkor napközben miért nem olyan?
Amúgy napközben a nyálkám olyan, mint amilyen ezen az oldalon van a képen, krémes cervixnyálka.
Ezen az oldalon az írják, hogy ez is elegendő a megtermékenyítéshez, de mégis félek, hogy mi van ha nincs peteérésem. Szerintetek?
Szerintem kezdd el mérni a hődet minden reggel azonos időben, szájban, és kezdd el vezetni a ciklus.hu-n. Már honaptól, egészen a mostanit követő menszeszig. A következő ciklus hőadataiból ki fog derülni, hogy van-e peteérésed és tüszőrepedésed, és hogy mikor van.
A szeretkezés utáni nyálka lehet izgalmi nyálka is, illetve ondó is, azt én soha nem vettem figyelembe szeretkezés után 24 óráig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!