Miért? Lehet peteérésem?
Biztos nem vagy terhes?
A hőd hogy alakul?
Nem tuti, attól fűgg, mi a probléma, de nem valószínű, hogy reménytelen, ha idáig minden rendben volt.
Nem kell, hogy 37 legyen a hőd, hanem az eddigi átlaghoz képest legalább 2-3 tized fokkal kell megemelkednie, és úgy maradnia legalább 12-13 napig.
Ezek alapján eddig nem volt peteérésed, mert akkor valószínű megjött volna a mensid is, de tulajdonképpen akármikor bekövetkezhet egy peteérés.
Majdnem hasonló cipőben járok.
Attól kezdve hogy tervezzük és már próbálkozunk is a babával, összekeveredett a ciklusom. Nekerm, akinek mindig napra pontosan 28 napos volt a ciklusom. Eddig. Most szórakozik velem, hol 38 napra jön meg, hol 23-ra.
A dokimmal most fogok megint találkozni hogy nézzünk újra peteérést. Az lenne a legjobb ha már látná hogy meg van repedve.
9:14-es vagyok!
Amikor 38 napra jött meg akkor rendes vérzésem volt ahogy szokott lenni.
Most mikor 23 napra jött meg váratlanul, nem a normális vérzésem volt. Barnáztam halványan, volt egy minimális kis vérzés is. De azon lepődtem meg hogy egy tampon nem telt volna meg vele akkor se ha teszem azt egy napig bennem lett volna. Szóval ez nem igazán nevezhető rendes havinak.
Hát ott tartunk hogy felhívtam a dokimat, kikértem a véleményét. Látni akar, most a héten megyek hozzá, azt mondta néz peteérést is megint.
Első hallásra azt mondta hogy korábban repedhetett meg a tüsző mint vártuk.
Egyszerűen azt nem értem mi ez az összevisszaság most nálam.
Te is menj el dokihoz, ő majd segíteni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!