Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
28 éves pasi esetében kb mennyi idő kell ahhoz, hogy érzelmek kezdjenek kialakulni? Lent a történet.
Megismerkedtem egy 28éves pasival, ő jött oda hozzám, megtetszettem neki. Megkérdezte a nevem, többet nem is beszéltünk, én nem kérdeztem az övét,mert elég távolságtartó vagyok... 3héttel később jelentkezett iwiwen, megbeszéltük egy keddi napon, hogy pénteken találkozni fogunk, ő viszont péntekig nem jelentkezett így nem mentem el a találkozóra. Ő ott volt, felhívott és kért egy újabb találkozót, mert nagyon szeretne megismerni. Elkezdtünk találkozgatni, szexeltünk többször is, másfél hónap telt el és ugyanúgy olyan kevésszer jelentkezett mint az elején.. Naponta küldött egy smst és ennyi, nem igazán törte magát, láttam hogy nem alakulnak érzelmek a részéről, így mondtam neki, hogy ezt inkább hagyjuk és ő is belement. Fontos még a történetben, hogy egész "kapcsolat" alatt és szakításkor is hangsúlyozta, hogy mennyire szép vagyok, ritka hogy 21évesen egy csaj ilyen értelmes, megdöbbentő h ilyen fiatalon milyen tartás van bennem stb szal áradozott rólam végig..egész kapcsolat alatt is még azután is, hogy megbeszéltük, h vége, szóval amikor már nem volt értelme akkor is...tett néhányszor utalást arra, hogy milyen fiatal vagyok, amikor megkérdeztem h zavarja-e h 21éves vagyok, azt mondta nem.... arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek mért nem kellettem neki???
a témára azért vagyok rákattanva, mert azóta sem tudom kiverni a fejemből, viszont nem hagyta az önérzetem, hogy úgy legyek együtt valakivel továbbra is, hogy nem látom a jövőt, ezért vetettem véget a dolognak...de legszívesebben sajnos újrakezdeném...
megdöbbentő, amennyire beleláttál a dologba, mert elfelejtettem írni, h mondta még az elején, hogy volt egy nagy csalódása és azóta nagyon óvatos... szóval igen, sebzett ő is, én is, tartottuk a távolságot...
köszönöm a tanácsodat!!! megfontolandó..
állítólag felnőtt nő vagy, többször is megkérdezte, hogy tényleg ezt akarod-e, erre kiakadsz ilyenen, hogy könnyen elengedett?
hát képzeld el, egy büszke férfi nem fog neked könyörögni, hogy maradj vele, se szerelmet vallani ilyen szituációban, maradt az ölelés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!