Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mitől csókol jól egy pasi?
Két fiúval csókolóztam eddig, és mindkettő jó volt. Az első fiúval azért volt jó, mert izgalmas volt, szexi, meg hát a tudat, hogy itt ez a jóképű fiú, aki az én ajkaimat harapdálja.
A második - a jelenlegi barátom - azért jó, mert egyetlen csókjával felizgat, szenvedélyes, szexi, de közben mégis lágy, szeretetteljes.
Szerintem csókolózni nem lehet rosszul, csak ha pörgeted a nyelved a másik szájában, mint valami propeller, vagy ha folyamatosan nyelvezni szeretnél és túl mélyre dugod a nyelved. Esetleg még baki lehet, ha túl nyálas, büdös száj stb.
A csók attól jó, hogy azzal csinálod, akit szeretsz, és kívánsz.
Szerintem attól,hogy érzem a csókján,hogy akar és hogy szeret,na meg a szenvedélyességtől.
Ha valaki úgy csinálja,mint egy robot,az nem jó.Nem teljes.Csak egy csók és annyi,nem indít meg bennem semmit.
Egyébként 6 pasival csókolóztam eddig,abból 3 volt igazán jó,a többin éreztem,hogy sok lányon kipróbálta már,és inkább automatikusan csinálja,mint szívből.De volt olyan is,akitől folyt a nyál,már nem győztem letörölni,meg olyan is,aki csókolni se tudott,csak szájrapuszit adni.:D
A szájrapuszis vagyok..xD
Hát...olyan,hogy próbálsz kicsit többet kihozni a csókból,használnád a nyelved,meg ilyenek,és a másik szájzárat kap.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!