Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom, hogy a pasi nem csak barátkozik, hanem esetleg érez is irántam valamit?
Onnan tudhatod, hogy a kezdeti ismerkedés, felvezető programok után egyértelműen jelzi: pl. azzal, hogy megfogja a kezedet, megcsókol vagy mondja, hogy mennyire tetszel neki.
Az egyik barátnőm 2 hónapig mászkált el egy sráccal, ő is kb. olyan programokra vitte, mint amiket leírtál, nagyon tetszett neki a fiú. A végén a srác megmondta, csak barátként tekint rá (a lány rákérdezett, már nem bírta a bizonytalanságot). Szóval szerintem abból tudhatod csak, ha tényleg egyértelműen lép. Sajnos sokszor a férfiak pont olyan rejtélyesek és félreérthetőek, mint a nők.
Magánvéleményem az, hogy szerintem is tetszel neki, bár a barátnőmnél is azt hittem, egyértelmű a helyzet. Remélem, te nem jársz így.
Teljesen egyet értek az előttem válaszolóval.Légy Türelmes , ha látod valami apró jeleit hogy tetszel neki , viszonozd , az csak segíthet neki.
Bár ha megdicsér nem biztos ,hogy valami omolyabbat érez .Én is néha emgdicsérem az osztálytársaimat ,d eattól fügetlenül csak barátok vagyunk , nem is ál szándékomban többre.(remélem érted)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!