Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most tetszem neki vagy sem? :D A történet lenn:
Na szóval van egy lány aki nagyon tetszik nekem,és nem tudom hogy én tetszem-e neki.Volt sulifarsang,ő krampusz volt és 10 srác közül nekem simogatta meg a fejem :D
Meg facebookon vannak ilyen igen nem játékok és volt hogy szép csaj -e és én azt válaszoltam hogy igen ő meg lájkolta! Mit csináljak? Pls help!
14/F
beszélgess vele sokat, keresd a társaságát, vedd fel msnre, csinálj valamit:D a lényeg hogy elérhető közelségbe kerüljön, hogy bármikor keresheted, ha felkészültél:)
egyelőre nem kell semmi randira hívás egy hasonlók, csak beszélgessetek:)
L/16
Huhúú, és még kérded? :D
Volt egy jó csaj egy táborban, tetszett nekem, beszélgettünk, együtt kerestük az elveszett fogkrémem hogy nyomjuk bele az egyik haver cipőjébe :D Több jelet is adott, még első nap volt ilyen szar csuklya a kabátomon, amit le kell cipzárolni meg minden szart kell vele csinálni hogy felhúzd, megkértem valakit hogy huzza már le hogy ne vessem le, az illető nem tudta, aztán semmi kérdezés nélkül odajött a csaj és lehuzta. Meg harmadik nap engem választott táncpartnernek, stb. Megbántam hogy nem viszonyoztam a jeleket :(
Ajánlom hogy minél több időt töltsetek együtt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!