Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jól nézek ki? Van esélyem a fiúknál? Nálatok lenne? 20-30 éves férfiemberek?
Én lány vagyok, de azért leírom a véleményem.
Ha egy fiú az alakodat veszi szemügyre először, meg az a fontosabb számára, akkor csak dugni akar, ha az arcodat, akkor párkapcsolatot akar, és ez tény, be is bizonyították egy kísérlet révén. :)
A tested az nagyon jó, nagyon csinos vagy, irigyellek is érte :D
Az arcod már kevésbé tetszik, de ez lehet a rövid haj miatt van... meg a hajszíned se a legjobb...
Szerintem sokkal bájosabb lennél valami hosszú/hosszabb barnás hajjal :)
Végül is jah... az arcod is jó, vagyis inkább átlagosnak mondanám, csak a haj rontja el SZERINTEM!
De kinek mi tetszik :)
De összességében igen, jól nézel ki :D
"Ha egy fiú az alakodat veszi szemügyre először, meg az a fontosabb számára, akkor csak dugni akar, ha az arcodat, akkor párkapcsolatot akar"
És ha a csaj olyan képet mutat először ahol az arcát nem lehet szemügyre venni, viszont a dekoltázsát és a combját igen?
Én felvállalom hogy lefeküdnék vele, és még az arca is nagyon szép! Kész főnyeremény:)
tegnap 22:07
köszi a válaszodat. és egyet is értek veled mindenben.
A hajam lehet lehetne hosszabb ezt a tanácsot megfogadom tőletek. :)
41-es vagyok. :)
Mindenképp növessz legalább vállig érő hajat!
Ilyen bájos, nőies archoz az áll jól, ez túl fiús :/
Meg a stílusodból ítélve (már amennyire ennyiből meglehetett ítélni), aranyos csajszi lehetsz! :)
szerintem azt vesz fel amit akar:)
Amúgy tényleg duckó de had hordjon már olyan ruhát amilyet szeretne.Ha nem akar lefogyni hát nem fogy.Majd ő eldönti
Ott kezdeném hogy ez nem harisnya ha nem cicanadrág de ez mellékes!
És nem itt gyűjtöm az önbizalmat rendelkezek önbizalommal csak véleményeket kértem semmimást!
Aki kicsit is súlyproblémákkal közködöt közködik az tudja hogy nem egyszerű fogyni.
Köszönöm a válaszokat.
A hajjal kapcsolatosakat megfogadom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!