Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jól nézek ki? Van esélyem a fiúknál? Nálatok lenne? 20-30 éves férfiemberek?
21:11 köszi:)
szerintem azért pontoztak le mert sértés volt. Nem haragszom én személy szerint. Ízlések és pofonok
oké de azt mindenki látja hogy nem egy vékony nő van a képen és én ezt leírtam .Persze mindenkinek más tetszik de nem értem mért kellett lepontozni...na mindegy.
Amúgy ahhoz képest hogy nem vagy vékony nincs rossz alakod,mert arányos vagy mindenhol,(csak a félreértések elkerülése végett;) :D )
:D
Köszi szépen:)
Félreértések meg mindig vannak nyugi :).
Szerintem is szép vagy, de nekem sem tetszik ez a frizura. Lehet, hogy kevesebb vele a macera, de szerintem egy fiatal lánynak nem áll jól a rövid, vagy, ha mégis, akkor biztos, hogy a hosszabb mégjobban állna. Számomra nagyon fontos a hosszú, ápolt haj egy nőnél, dehát nem vagyunk egyformák. :)
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!