Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jól nézek ki? Van esélyem a fiúknál? Nálatok lenne? 20-30 éves férfiemberek?
2012. szept. 26. 20:33
22/52 anonim válasza:
Ilyen testtel felőle sz@rral is bekenheted az arcod,akkor is tömnélek.
23/52 Diavolino44 válasza:
Test jó, arc szép, frizura csúnya. Nem értem miért lett ez divat...
25/52 Mókusgyilkos válasza:
miért ne lenne? persze vörösben minden szexibb :P
26/52 anonim válasza:
nálam tuti befutó
jó a tested szép az arcod, úgy vagy jó ahogy vagy
27/52 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat.:)
2012. szept. 26. 20:52
28/52 anonim válasza:
Szerintem teljesen csinos vagy. Alkatra is tetszel és arcra is.
Egyetlen dolog amit én személy szerint, egyéni ízlésem szerint kifogásolhatónak tartok, az a rövid haj.
Egy hosszú világosszőke haj neked nagyon űberbrutál lenne. Azzal már simán 10/10.
29/52 anonim válasza:
Nálam tutira lenne esélyed ;)
22/F
30/52 A kérdező kommentje:
köszi:).
volt már hosszú szőke hajam és aki ismer mind azt mondja ez sokkal jobban áll meg nincs vele annyi macera :D
2012. szept. 26. 21:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!