Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jól nézek ki? Van esélyem a fiúknál? Nálatok lenne? 20-30 éves férfiemberek?
2012. szept. 26. 20:33
11/52 anonim válasza:
Hmmm, szépike. :) Egy 20-30 közötti férfiember
12/52 anonim válasza:
Hát én akasztanálak elég szépen :) szóval ezt veheted bóknak is ha úgy gondolod :):DDD
13/52 anonim válasza:
Ez nem egy társkereső oldal.....
14/52 anonim válasza:
20:37-es vagyok
és nagyon hasonlítasz
Annemarie Eilfeld-re
15/52 anonim válasza:
én lány vagyok de gyönyörű arcod van :)
17/52 anonim válasza:
Hasonlítasz Péterfy Borira. :)
18/52 anonim válasza:
de lehet hosszú hajjal jobb lennél..
19/52 anonim válasza:
Duci??? Egyáltalán nem. Sokkal szebb, mint a sáskaszerű lányok. (Sarah Jessica Parker és társai..)
20/52 anonim válasza:
Szexre biztosan lenne esélyed nálam, kapcsolatra attól függ, h belsőre milyen vagy (tudom h ez szokatlan egy lánynak). Nekem viszont nem lenne esélyem nálad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!