Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keressük a párunk. Mennyit számít a külső?
A kérdés tudom, hogy így túl általános, ezért pontosítom a saját és a barátnőm verziójára.
24 évesek vagyunk. Alapból szépek, de cicoma nélkül nem feltűnőek. (egyéb tulajdonságokat tekintve átlagosan pl. intelligencia, humor). Így nem sok babér jutott eddig. Gyakorlatilag csak olyan srácok jelentkeztek, akik a "jó nőknél" pórul jártak. Nem igazán mi kellettünk nekik, csak egy nő, és ha sajnálatos módon a királykisasszonyuktól kosarat kaptak, hát jók lettünk mi is egy darabig...
Belevágtunk hát egy nagy átalakuló projektbe (mint a filmeken, amikor a rút kiskacsából egycsapásra menő pompom lányt faragnak). Pár hónapnyi idő és sok-sok pénz ráfordítás után, máris kifordult a sarkából a világ. Elég volt új frizurát, műkörmöt, csillogó sminket feltenni, menő cuccokba bújni (a cipő harmonizál a táskával és a szemhéjfestékkel) és elkezdeni cica-mica stílusban riszálni és nyávogni, máris mindenhol bámulnak ránk és minden pali figyelmes, kedves és érdeklődő...20-tól 60 évesig...egyetemistáktól a gazdag vállalkozókig.
Ez annyira kiábrándító!
Egyikünk sem érzi jól magát ebben a szerepben és biztos, hogy tartósan nem akarjuk fenntartani.
Én konkrétan megutáltam a pasikat az elmúlt hetekben (hogy csak ez számít és semmi más!). Barátnőm meg átment dúvadba és direkt szívózik a pasikkal.
Átlagos normális lányként nem kellünk. Műcicaként istennők vagyunk.
Miért így működik a világ? És ha így működik, akkor miért volt az a sok hazug mese, hogy a belső értékek a fontosak, meg nem a ruha teszi az embert, meg tanulj lányom, hogy boldogulj etc...
Egyetlen dolog számít. Csak a külső csillogás. Nem a valódi szépség, hanem a divat által diktált uniformis.
Vélemény?
Ui. Több pasinak feltettem a kérdést a napokban, hogy ha nem lenne műkörmöm, szép ruhám, szép hajam...vajon tetszenék-e neki? A válasza mindenkinek az volt, hogy igen persze, nem ezek a fontosak, én szép vagyok kívül-belül mindenhogyan ezek nélkül is...
Persze...Ilyenkor csak nekem hazudnak vagy maguknak is?
Azért nem vettek észre titeket, mert nem voltatok feltűnőek. A mai világban pedig az átlag ember csak azt veszi észre, ha valami kitűnik a tömegből. Ami nem villog vagy zenél már fel se tűnik nekik. Persze a plázacicák feltűnnek, de azok ki a fenének kellenek? mindenkinek jah, mert az átlag arról álmodik. Persze ők mind azt gondolják magukról, hogy ők egyediek, miközben egyedien egyformán ugyanazt a hülyeséget majmolják. És akkor most őket kellene követni? hát tőlem úgy hülyítik magukat az emberek ahogy akarják.
Igaz én mindig a kivételt képezem a szabályok alól. De az ilyenekre rá se nézek kb. akin sok a vakolat simán utcai viseletként már rögtön bukott nálam. Miért kell rá annyi? mert alapból sehogy se néz ki? 10 év múlva meg leesik arca a sok hülyeségtől amit magára kent. Na meg a pirított csirkék, azokon mindig nevetni szoktam, hogy milyen "ügyesen" tudják használni a szoláriumot :D Meg műköröm? mire jó az? Nem tudom, de én a természetes dolgokat preferálom. Én a részletek embere vagyok és mindig azt keresem ami inkább más, mint az átlag. Persze felismerni, hogy mi nem átlagos fárasztó az embereknek, mert manapság senkinek se kellenek a kihívások, csak hogy minden készen az asztalon legyen.
Igaz én üresfejűnek tartom az ilyen cicababákat, persze előítéletesnek nem jó lenni, de szerintem sok mindenről nem maradok le. Amúgy se lenne kihívás megszerezni őket. Csak le kell hülyülni a szintjükre.
Az utóbbi időkben unatkoztam és jártam sok társkeresőkön. Egyszerűen alig találtam 1-2 olyan lányt akire rátudtam írni, de igazán ők se jöttek be annyira. Persze mondhatjuk, hogy képek sokat torzítanak, de én mindet olyan semmilyennek találtam. Amíg mások meg teljesen oda vannak, hogy mennyi jó csaj van az ilyen társkereső oldalakon? hát én nem így tapasztaltam. Pedig az utcán néha néha szoktam látni olyan csajokat, akik tényleg jól néznek ki és természetesek. De már megszoktam, hogy nekem biztos más az ízlésem.
Előítéletes vagyok? jah, válogatok? jah, szerintem nem baj, ha nem állok be a sorba a sok menő közzé.
Szerintem ne adjátok fel, hogy megmaradtok a természetes formátokban :) majd lesz valaki aki megfelelő lesz. Az meg, hogy a mai "normális" emberek 90%-a csak a plázacicákra gerjed kit érdekel? nem elég a 10% nektek? :) persze lehet sokat mondtam és nincs 10% se.
Hazudnak neked? nektek? maguknak? azt se tudják mit akarnak valójában. Csak ez a baj, hogy fogalmuk sincs az emberek többségének arról, hogy kik ők és hogy mit akarnak igazán. Csak egymástól "tanulják" el, hogy mit "szeretnek". Ami hülyeség, de ugye a hülyeség végtelen és a hülyék száma is. Az emberek nem néznek magukba nem ismerik önmagukat és az igényeiket se. A gondolataikról meg ne is beszéljünk. De ezzel semmi baj nincs, mindenkinek jogában áll azt gondolni és csinálni amit akar. Én biztos, ha a többség délnek megy, én inkább észak felé fordulok. Max később elmondom, hogy észak felé mégse volt jó ötlet menni :)
Nah azt hiszem elég hosszú lett, ha érthetetlen lett sorry közben dolgoztam is és sok minden jár a fejemben :) Ha nem világos, akkor majd kibővítem az agymenésemet. A lényeg, hogy ne mennyen senki se azért a többiek után, mert az a könnyebbik út. 26f
Próbálom rövidre fogni. Szerintem ez a kísérlet csak a fejedben zajlott le nem a valóságban, de tegyük fel nincs igazam.
Először is a legnagyobb baj veletek, h magatokat csak más lányokhoz viszonyítva tudjátok értékelni, legyen az egy plázacica, ex-nő, vagy éppen egy krisnás apáca. Neked az nem opció, hogy magadért szeressenek.
Másrészt a plázacicák egy dologra lennének jók, és férfiként nem veszem a fáradtságot, hogy ezt leplezni próbáljam. Ha úgy nézel ki, én úgy nézek rád. Ha ebből azt szűröd le, h észre lettél véve, legyen ez a te problémád.
Harmadrészt, mi van azokkal a pasikkal, akik a közeletekben voltak a nagy átalakulásotok előtt? Ők hogy reagáltak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!