Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keressük a párunk. Mennyit számít a külső?
A kérdés tudom, hogy így túl általános, ezért pontosítom a saját és a barátnőm verziójára.
24 évesek vagyunk. Alapból szépek, de cicoma nélkül nem feltűnőek. (egyéb tulajdonságokat tekintve átlagosan pl. intelligencia, humor). Így nem sok babér jutott eddig. Gyakorlatilag csak olyan srácok jelentkeztek, akik a "jó nőknél" pórul jártak. Nem igazán mi kellettünk nekik, csak egy nő, és ha sajnálatos módon a királykisasszonyuktól kosarat kaptak, hát jók lettünk mi is egy darabig...
Belevágtunk hát egy nagy átalakuló projektbe (mint a filmeken, amikor a rút kiskacsából egycsapásra menő pompom lányt faragnak). Pár hónapnyi idő és sok-sok pénz ráfordítás után, máris kifordult a sarkából a világ. Elég volt új frizurát, műkörmöt, csillogó sminket feltenni, menő cuccokba bújni (a cipő harmonizál a táskával és a szemhéjfestékkel) és elkezdeni cica-mica stílusban riszálni és nyávogni, máris mindenhol bámulnak ránk és minden pali figyelmes, kedves és érdeklődő...20-tól 60 évesig...egyetemistáktól a gazdag vállalkozókig.
Ez annyira kiábrándító!
Egyikünk sem érzi jól magát ebben a szerepben és biztos, hogy tartósan nem akarjuk fenntartani.
Én konkrétan megutáltam a pasikat az elmúlt hetekben (hogy csak ez számít és semmi más!). Barátnőm meg átment dúvadba és direkt szívózik a pasikkal.
Átlagos normális lányként nem kellünk. Műcicaként istennők vagyunk.
Miért így működik a világ? És ha így működik, akkor miért volt az a sok hazug mese, hogy a belső értékek a fontosak, meg nem a ruha teszi az embert, meg tanulj lányom, hogy boldogulj etc...
Egyetlen dolog számít. Csak a külső csillogás. Nem a valódi szépség, hanem a divat által diktált uniformis.
Vélemény?
Ui. Több pasinak feltettem a kérdést a napokban, hogy ha nem lenne műkörmöm, szép ruhám, szép hajam...vajon tetszenék-e neki? A válasza mindenkinek az volt, hogy igen persze, nem ezek a fontosak, én szép vagyok kívül-belül mindenhogyan ezek nélkül is...
Persze...Ilyenkor csak nekem hazudnak vagy maguknak is?
Hat igen. En is lany vagyok es igazat adok neked. Am nemreg nekem is volt ilyen plazacica idoszakom, hogy mar a tolunk 200 meterre levo uzletbe sem mentem ki kifestetlenul. Es igen, pl. plazaban pasik vegigmertek es bamultak. Mindig nagysarkuban jartam es tip-topp voltam ugy egy fel even at. Utana beleuntam mar, hogy csak 1 ora kell ahhoz, hogy sminkeljek es frizuram csinaljam, s raadasul ez nem is en voltam, hanem egy elkeseredett 19 eves lany, akinek nem jott addig ossze egy kapcsolat. Amint ujra normalis lettem nem figyelt fel ram mar senki, ha vegigvonultam a plazaban.
Barmennyire is tagadja mindenki, a kulso fontosabb, mint ami odabenn van.
Érdekes... nekem nincs műkörmöm, nem illegetem billegetem magam magassarkúban, mégis sok pasinak bejövök, és sokszor kinyitják nekem az ajtót, előreengednek...stb. Tény, hogy megvan a saját stílusom, de közel se mondanám magam cicababának (de még mennyire nem). Sőt, még a hajam is rövid fazonú, amire a legtöbb pasi azt mondja, hogy fujj, és nem nőies, és mégis... =)
Úgyhogy ez szerintem hülyeség. A megoldás inkább abban lehet, hogy elkezdtetek megnyílni, felszabadultabban viselkedni az új külsőtök miatt.
Mindig is azt vallottam, hogy az ember (akár fiú, akár lány) találja meg a saját stílusát, amiben jól érzi magát, és a siker nem marad el, hacsak nincs valami nagyon durva külső deformitása. Mindenkinek így sem lehet tetszeni, de nagyobb eséllyel vonzod be az olyan embereket, akik vevők RÁD.
22/n
én leginkább szánalomból tekintek ilyen plázacica kinézetű madárijesztő csajokra.... kicsit se a vágy hajt, pusztán csak; jesszusom hogy néz ki szegény
szerencsére a barátnőm nem festi magát minden nap nincs műkörme se mégis annyira jó nő , hogy elképesztő
de a lényeg igen is számít a külső, de mindenkinek más az izlése
Én az a tipikus mindenbe belebukok fajta ember vagyok, teszek rà, hogy nézek ki....:) ugy értem, semmi cicoma, egyszerüen haj felköt és kész is...:)Semmi nem érdekel màr, nekem ugy se sikerül semmi se:D
Bocsi az offért, remélem ezért le is tiltanak:DD::D
5-ös tetszik a válaszod
Mintha én írtam volna tavaly ilyenkor. Ez most egy kísérlet, de hamarosan leszedem a vackokat magamról. Így hiába jönnek a lehetőségek, inkább undorodom tőlük...
6-os
Nem a valakit találni itt a probléma. Még átlagosnként is voltak persze kapcsolataink. De nem mi voltunk nekik az igazik. Mindegyiknek az igazi álomnője olyan címlaplány típus volt. Persze mi voltunk a "barátnők", de nem a nagy szerelem...
Ez viszont nekem biztosan kevés. Legyek én az igazi valaki számára és ne ilyen műcicaként, hanem a valódi formámban. Na itt a nagy hazugság, hogy ez nem megy.
3-as, 4-es
Miért is nem hiszem ezt el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!