Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Akik nem elsősorban a külsőre mennek?
Van egy srác, akivel egyébként nagyon jól eldumálunk, de külsőre nem éppen az esetem.
Lányok!
Ti adnátok egy esélyt a kapcsolatnak? Tudom, hogy ez nem egyik napról a másikra megy, de megpróbálnátok? És itt olyan lányokra gondolok, akik nem kifejezetten a külsőre hajaznak!
Mert be kell látni, hogy a külső csak először fontos, utána már kevésbé.. 17L Köszönöm a válaszokat!
Ha nincs semmiféle szexuális vonzódás iránta, akkor nem hiszem, hogy túl nagy esélye lenne a kapcsolatnak. Nem a külső a fontos, nem kell egy adonisznak lennie, de ha nincsen iránta nagyobb érdeklődésed, csak annyi, hogy jó vele beszélgetni, akkor felesleges megpróbálni a kacsolatot.
28/n
az, h nem a külsőre mész, nem egyenlő azzal, ha szkafanderben, meg zacskóval a fején kellene lefeküdj vele, h bárminemű vonzódást táplálj iránta...
aki nem a külsőre megy, az is tud találni valamit a külsőn, ami megtetszik neki...tehát hibás az elképzelésed
Ha egy nagyon kicsit sem találom vonzónak (legalább az orrát tartsam cukinak vagy valami), akkor nem.
Hiába mondják sokan, hogy ez gerinctelenség, szerintem sokkal szemetebb úgy járni valakivel, hogy hát rendes, de férfiként nem tartom sokra...Az az igazán megalázó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!