Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, elsősorban titeket kérdeznélek, hogy mi alapján válogattok?
Azt szeretném tudni, hogy miért van az, hogy egyes srácokhoz magatoktól odamentek, és esélyt adtok nekik? Mi tud annyira megfogni, én nem látok pár haveromon -akik ilyenek- általam felfogható különbséget, de valahogy én nem vagyok az a fajta, akihez maguktól odamennek a csajok.
Lehet, hogy nem velük kéne eljárnom, és úgy nagyobb esélyem lenne? :/
attól függ milyenek azok a haverjaid. ha attraktívabbak, hangosabbak és süt róluk, hogy magabiztosabbak akkor megvan a válasz. ez vonzza a nőket.
20/l
lehetséges, de úgy érzem, hogy bennem is megvan ez, csak kevesebb "faroktoll illegetést" adok, mert ez végül is csak egy maszk az emberen, a fontos dolgok a megismerkedés után jönnének
és mivel tudom magam táplálni ha ilyen téren nincs sikerélményem, inkább kudarcaim? abból nem könnyű erőt meríteni, és ez egy egy ördögi kör
Jóképűség
Tetoválás
Piercing/fülbevaló
Töménytelen mennyiségű zselé vagy más b*zis haj
Márkás öltözet
Jóképűség- az tényleg fontos
Tetoválás- nem feltétlenül, de lehet dekoratív
Piercing/fülbevaló- szintén (nyelvben szexi)
Töménytelen mennyiségű zselé vagy más b*zis haj- jaja :D bár nem tartom b.zisnak, de kopasz ne legyen (lehetőleg sima, sötét színű haj, de lehet szőke-zselézett is, csak a jó égért LEGYEN haja :D)
Márkás öltözet- a márka nem fontos, inkább a csinos öltözet (és a listában kimaradt a csinos, vékony, enyhén sportos alak)- de amúgy többé kevésbé eltaláltad, legalábbis az én szempontjaimat
Gratulálok. Bár érvényes a külső-megfog-benső-megtart dolog is, mivel ha tegyük fel egy kis hisztis-egos-problémás eset, lehet bármilyen tetszetős, hamar ajtót mutatok neki.:)
"Megfogni" viszont nem tud az, aki egyáltalán nem tetszik. Például nagydarab (azok valahogy nem jönnek be), túl kigyúrt, kopasz, stb.
Kell, hogy vonzzon, legalább a jóképűség, alak legyen meg (az a minimum). A többi már csak extra, nem jelentős.
Az arcomat nem tudom megítélni, de ami biztos, hogy nem vagyok kölyökképű, a csajoknak meg az bejön, persze csak férfias alkat mellett, inkább karakteres arcom van
tetoválás kivételével a többi megvan
A csajok ízlése sokféle, ahogy a férfiaké is. Abban is igazad van, hogy az összhatás a legfontosabb.
Nekem például bejönnek a "kölyökképűek", jobban, mint a karakteres arc. Mondhatni ez az ideálom. :) De volt már, hogy egy karakteres arcú annyira odaadó, nekem bejövő természettel rendelkezett, hogy megfogott benne valami..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!