Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, VANNAK MÉG EGYÁLTALÁN normális srácok? Csak görényekkel találkozom. Léteznek normális, édes, szeretetreméltó fiúk?!
"Lássuk be, a rosszfiúkra bukunk. A csibészekre. Akik sosem javulnak meg, de mindig ebben bízunk. Mindig átvernek, így sajnos sosem unalmasak. Á, dehogy változnak! Kicsit még meg is aláznak. Várni kell rájuk. Nem jelentkeznek annyiszor, hogy elegünk legyen belőlük. Stratégiájuk kipróbált, kidolgozott. Csókjuk kábító, begyakorolt. Ők azok, akikért élni-halni kell. Akikért biológiai bombánk robban. Akiket kerülünk, mégis mindig beléjük botlunk. Ha választani kell, őket választjuk. A jófiúk nem mozdítanak ki pályánk egyensúlyából. Velük nincs is mit megbánni..."
Egyre tőbb nő ismerősöm posztolta ki Facebookon és ez mindent elmond...
vannaak,en legalabbis annak tartom magam.
Normalis(van mirol beszelni velem), edesnek nm mondanam magam(inkabb jopofa, helyes), szeretheto.
tudom nem tarskereso de azert irhatsz privat levelet,persze csak ismerkedes celjabol,
u.i ismetlem nm tarsat keresek
53: Én szeretem a "rosszfiúkat" is. Egy rosszfiúval szemben nagyobb dicsőség dominánsnak lenni, és ha rosszalkodik, rá lehet csapni kicsit. :D
Problem? :)
Egyébként én meg érdekes módon épp a pasikról tudtam ugyanezt. Hogy egyik sem a rendes lányok után szalad, de mindegy. :)
Különben ez a rosszfiús szöveg, tényleg. Mint egy csintalan kiskölyök, akit aztán jól el lehet fenekelni. Már kedvet is kaptam hozzájuk kicsit. :)
Ezt szerintem pontosan senki sem fogja tudni elmondani neked. Nekem volt már mindkét fajta. Sőt, tisztán még őket magukat sem tudtam elkülöníteni.
Mindegyikben volt egy kis pimaszság, és kedvesség is.
Tudom, van erre egy általános leírás, mit tartanak mások annak. De vannak egyéb momentumok is.
Akit jófiúnak tartottak, én azzal többet "kínlódtam", hisztisebb volt, állandóan megsértődött, hiába kis csendes: a végén még nekem kellett vigasztalgatni olyasmiért, amit én magam fel se vettem. Hoppá! Elgondolkoztam, ok, hogy ő lelkileg más karakter, de edződhetne kicsit! :)
A "rosszfiút" meg kenyérre tudtam kenni. Bár én mindenkivel szemben alapvetően domináns vagyok, annyi, hogy a "rossz" nagyobb kihívás. Mert tudom azt is, hogy itt elsősorban a női partnerrel való viszony határozza meg, mi alapján "jó"/"rossz".
Nos, a "rossz" az elején épp úgy viselkedett, ahogy leírják az ilyen férfiakat. Sőt, előttem néhány túl-odaadó lányt "taccsra" is vágott.
Nem egészen ez fogott meg benne: inkább ua., mint a "jókban". Vonzó volt külsőleg, a kihívásoknak pedig nem vagyok ellenére. De emellett csak nyitott voltam, nem törtem magam utána. Végül összejöttünk, és ő volt az, aki "behódolt" (pedig ezt sem vártam!), hogy én vagyok álmai nője. Sok hónap után.
Meg akart fogni, tartani, idejekorán, de ahhoz túl független típus vagyok, nehezen köteleződöm el. Nemrég elváltunk békében, azóta is barátok vagyunk. :)
Köszönöm a választ!:) Amúgy azért kérdeztem mert nem tudtam eldönteni h az én barátom hova tartozik noha világ éltemben a rosszfiúk kategóriájába soroltam.De mára már jófiúnak nevezném mert ahogy te is írtad tőlünk függ h milyen is lesz ő.Mert amikor elkezdtünk járni én is mint te soha nem törtem magam azért h járjunk ő keresett járt utánam,sőt eleinte nm is akartam vele járni mert valóban nagyon helyes fiú de hallottam h sok nő ügye volt meg bulizós haverokkal többet foglalkozik stb. Erre nem ez történt járni kezdtünk és teljesen nekem kötelezte mgát hirderte a haverjainak h ő milyen szerelmes egyre kevesebb buli leszokás a cigiről de mikor elvesztettem a függetlenségenet amikor neki kezdtem élni h huu nekem ő lesz a férjem innentől kezdve nem érdekel semmi stílusban elkezdett bunkózni inkább bulira vágyott hazudozni is elkezdett inkább lettem nyűg neki.Elis hagyott engem ez összetört de aztán átgondoltam és rájöttem h rosszul csináltam ő 3hét után felkeresett h akar engem meg szeret stb megbeszéltük teljesen kenyérre lehet kenni édes mázas velem én meg nm függök már tőle úgy és ő is teljesen azt akarj h lekössön magához láncoljon.
Nekem is volt jó fiúm azt abból gondoltam h ő jó h elmentem bulizni folyton őt nem zavarta ha hívtam jött mindig szeretett bármizt tettem is nagyon érzelgős volt de iszonyat idegesítő volt számomra olyan fyerekesen viselkedett úgyéreztem h az anyja vagyok amilyen magának való volt.Szakítottam vele később mert így aztán egy kicsit sem éreztem nőnek magamat mellette n is tudtam szeretni.
Amúgy a risszfiúkra nem az lwgjellemzőbb h mindent meg akarnak tenni azért h teljes mértékben csak az ő "tulajdonuk" legyünk? Ès ha nm sikerül könnyn v egyáltalán elérniük ezt történik meg náluk az h szerelmesek lesznek meg akarnak javulni kivívni a nő figyelmét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!