Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, VANNAK MÉG EGYÁLTALÁN...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, VANNAK MÉG EGYÁLTALÁN normális srácok? Csak görényekkel találkozom. Léteznek normális, édes, szeretetreméltó fiúk?!

Figyelt kérdés
2012. aug. 24. 11:36
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 Blazer X ***** válasza:
Lehet, de azért se kell azonnal a konditerembe rohanni (max. ha sulis vagy. és nem vállalhatsz még munkát.), máshogy is lehet izomzatot fejleszteni. :) Pl.: Nehéz fizikai munkát végzel: építkezésen dolgozol, vagy porcelángyárban vagy formakiöntő, csomagoló,stb. Ott is tud egy idő múlva fejlődni az izomzatod + még pénzt is kapsz a munkavégzésért. XD
2012. aug. 24. 14:36
 42/61 anonim ***** válasza:

pókember620 menj ki az utcára, és számolgas: hány csaj oldalán van kigyúrt, és hány oldalán épp hogy picit szálkás, vékony fiú. :)

Én is ezt tettem. Már fogadást is nyertem vele. :DD

2012. aug. 24. 14:43
 43/61 anonim ***** válasza:

nem kell számolgatni, az izmosakkal dugni akarnak a csajok álltalában a többivel meg párkapcsolatot:D

Tudom mert voltam énis izmos, mostmeg megint vékonyabb vagyok de akkor nagyon döglöttek rám a csajok.

2012. aug. 24. 15:21
 44/61 anonim ***** válasza:

Én fordítva látom. :D

A nagyobb darabot felszedheti, mert az "férfias", esetleg meg tudja védeni, meg ezt beszélik beléjük. De igazán a vékonyakhoz vonzódnak. :)

A te tapasztalataid egy emberről szólnak, én meg elég jól ismerem az embereket. :)

A túl sok izom nem tetszetős. Pont. :D

2012. aug. 24. 15:30
 45/61 anonim ***** válasza:

Különben körülöttem a legnagyobb csajozósak épp azok, akik a "40 kiló vasággyal" típus. :) Persze soványnak lenni nem elég!

Azért jegyzem meg, mert mindjárt beszól itt valaki, hogy ő milyen vékony, mégsincs barátnője.

2012. aug. 24. 15:31
 46/61 anonim ***** válasza:

Na meg a csajok egyre inkább a vékony, távolkeleti fiúk fotói alatt "nyáladzanak", hogy nedvesedik a bugyijuk. :) Persze, ez extrém példa.

Meg izmosak között is vannak fokozatok- én az agyongyúrtra gondoltam, hogy az nem tetszik nekik.

Ha sportos, feszes, csinosan izmos, az egész más kategória.

Különben szerintem régen sem vonzódtak a túl nagy tömeggel rendelkezőkhöz, esetleg az lehetett, hogy a nagyobb eleve elrettentette a többit, így ő került a lányok közelébe.

A mai korban ez már nem áll fenn, így lehet, hogy átlagban inkább a "tetszetős" (hozzáteszem: vmennyire lehet izmos!) srácok vonzóak.

2012. aug. 24. 15:35
 47/61 anonim ***** válasza:
tapasztalatból írtam:) Amikor gyúrtam sokkal több csaj akart megkapni mint amikor nem.
2012. aug. 24. 15:43
 48/61 anonim ***** válasza:
Lehet több volt az önbizalmad, de hagyjuk a témát. Én nem akarok vitatkozni. :)
2012. aug. 24. 15:46
 49/61 anonim ***** válasza:
Én igen az a célom, minden vágyam:DD
2012. aug. 24. 15:52
 50/61 anonim ***** válasza:
Biiiztos? :D Én 'szóltam! :DD
2012. aug. 24. 18:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!