Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, VANNAK MÉG EGYÁLTALÁN normális srácok? Csak görényekkel találkozom. Léteznek normális, édes, szeretetreméltó fiúk?!
Blazer X: Persze, mind ezt mondjátok. :D
OK, tudom, hogy vannak akik másképp élnek vele. De tény, hogy a "túl-rendesek" többsége panaszkodik, mindkét nemben. :)
elszaporodtak a jófiúk a topicban DANGER :DDD
amúgy a rosszfiúk a vonzóak azért jársz így :D
35: Ez nagy sztereotípia. Van igazság a "kigyúrt rosszfiú" dologban is. Előttem írta valaki.
De néha az edzőteremben jobb fiúk vannak, mint bárhol máshol! Csendesebbek, rendesebbek. Legalábbis a csajukkal. Az sem ritka, hogy azok gyúrnak akik tipikusan visszahúzódóak voltak, és maguk csendességére a sportba menekülnek. Na meg így akarnak önbizalmat.
A látszat sokszor csal! :-)
Ne is gyúrj, mert (minden hiedelemmel ellentétben) a lányoknak a túl kigyúrtak szerintem nem tetszenek.
Nem 100 kg izmot akar egy csaj. :/ Annál jobb, ha sportos vagy, mozgékony, "természetes". :)
Azért ezt megcáfolnám, más a tapasztalatom, ha arányosan tudod magad kigyúrni akkor több csajnak fogsz tetszeni ezért érdemes belekezdeni, meg önbizalmat is ad.
Viszont mivel minden lánynak más az ízlése így azse biztos, csak tágítod a kört kicsit:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!