Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, VANNAK MÉG EGYÁLTALÁN...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, VANNAK MÉG EGYÁLTALÁN normális srácok? Csak görényekkel találkozom. Léteznek normális, édes, szeretetreméltó fiúk?!

Figyelt kérdés
2012. aug. 24. 11:36
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 Blazer X ***** válasza:
Na! Ez azért túlzás kérem szépen. :) Én nagyra tartom a normális, rendes csajokat, és ha sikerülne összejönnöm akár egyel is, összetenném a két kezem. :D
2012. aug. 24. 13:40
 32/61 anonim ***** válasza:

Blazer X: Persze, mind ezt mondjátok. :D

OK, tudom, hogy vannak akik másképp élnek vele. De tény, hogy a "túl-rendesek" többsége panaszkodik, mindkét nemben. :)

2012. aug. 24. 13:43
 33/61 anonim ***** válasza:

elszaporodtak a jófiúk a topicban DANGER :DDD

amúgy a rosszfiúk a vonzóak azért jársz így :D

2012. aug. 24. 13:45
 34/61 anonim ***** válasza:
De csak azért, mert a rosszfiúknak legalább van miért rácsapni a fenekére. :-)
2012. aug. 24. 13:46
 35/61 anonim ***** válasza:
Nem az edzőteremben találod őket,de vannak.
2012. aug. 24. 13:47
 36/61 anonim ***** válasza:
Mondjuk a jófiúk meg olyan aranyosak, nekik a buksijukat simogatnám meg. :-))
2012. aug. 24. 13:47
 37/61 anonim ***** válasza:

35: Ez nagy sztereotípia. Van igazság a "kigyúrt rosszfiú" dologban is. Előttem írta valaki.

De néha az edzőteremben jobb fiúk vannak, mint bárhol máshol! Csendesebbek, rendesebbek. Legalábbis a csajukkal. Az sem ritka, hogy azok gyúrnak akik tipikusan visszahúzódóak voltak, és maguk csendességére a sportba menekülnek. Na meg így akarnak önbizalmat.

A látszat sokszor csal! :-)

2012. aug. 24. 13:49
 38/61 Blazer X ***** válasza:
Én is önbizalom hiányos vagyok, de mégse rohanok gyúrni, hogy majd egy kicsi izom megold majd mindent. Akkor már inkább elmegyek dolgozni, vagy elmegyek boxolni, és attól legyen önbizalmam.
2012. aug. 24. 14:00
 39/61 anonim ***** válasza:

Ne is gyúrj, mert (minden hiedelemmel ellentétben) a lányoknak a túl kigyúrtak szerintem nem tetszenek.

Nem 100 kg izmot akar egy csaj. :/ Annál jobb, ha sportos vagy, mozgékony, "természetes". :)

2012. aug. 24. 14:06
 40/61 anonim ***** válasza:

Azért ezt megcáfolnám, más a tapasztalatom, ha arányosan tudod magad kigyúrni akkor több csajnak fogsz tetszeni ezért érdemes belekezdeni, meg önbizalmat is ad.

Viszont mivel minden lánynak más az ízlése így azse biztos, csak tágítod a kört kicsit:)

2012. aug. 24. 14:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!