Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, VANNAK MÉG EGYÁLTALÁN...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, VANNAK MÉG EGYÁLTALÁN normális srácok? Csak görényekkel találkozom. Léteznek normális, édes, szeretetreméltó fiúk?!

Figyelt kérdés
2012. aug. 24. 11:36
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 anonim ***** válasza:
Ez a beszélgetős módszer jó (jobb a nyomulósnál, ami sok csajnak higgyétek el, nem tetszik!)- és beszélgetés közben úgyis előjön, érdeklődtök-e egymás iránt. :)
2012. aug. 24. 12:16
 22/61 Blazer X ***** válasza:
Hát igen, csak akkor van baj mikor nincs közös téma, és jön a fejvakarás és az őőő-zés, de ha valaki jól tud improvizálni könnyen kivágja magát az ilyen kényes szituból. :D
2012. aug. 24. 12:19
 23/61 anonim ***** válasza:
Itt vagyok pl.én.Magas vagyok,egész izmos,nem is ronda,sokat sportolok.16/F
2012. aug. 24. 12:23
 24/61 anonim ***** válasza:
Azért a nyomulós módszer is jó a maga módján, csak az inkább részegen bulikban amikor mindenki elveszti az eszét:D
2012. aug. 24. 12:24
 25/61 anonim ***** válasza:

A humoros-nyomulós-laza az jó tud lenni. Meg attól függ, kitől. Ha amúgy is tetszik, akkor igen.

De ha egy két méteres kopasz fickó jön nyomulni, akkor inkább nem írom le mit "kap" szegény.

Egyébként lehet nyomulni is, csak ne erőszakosan, mert akkor a csaj (ha olyan) "helyretesz".:)

2012. aug. 24. 12:30
 26/61 Blazer X ***** válasza:
Lenyom, mint a bélyeget! XD
2012. aug. 24. 12:48
 27/61 anonim ***** válasza:
Igen, vannak, csak a nők többsége ha talál egy ilyet kihasználja, megcsalja, és helyette összejön egy bunkó ....fejjel, és valószínű hogy te is ebbe a csoportba tartozol, mert az ilyenek szoktak panaszkodni miután megcsalták hogy hol találhatnék én egy rendes pasit, de aztán másnap már megint egy bunkó gyerekkel van aki semmibe veszi.
2012. aug. 24. 12:56
 28/61 anonim ***** válasza:
igen, léteznek, nem is egy, úgyh jut még neked is
2012. aug. 24. 13:16
 29/61 anonim ***** válasza:

Igen léteznek, de az általad leírtak alapján egy nyálgépre gondolok, aki a gép elött ül, 45 kilo vasággyal és a humora kimerül a "höhöhöhö" nél.

Mi a görénység?

Engem is lesz@rtak a Nök, átnéztek rajtam, mert "szeretetre méltó" voltam... Akkor is Nök vettek körül, de nem Férfiként tekintettek Rám.

Változtattam magamon, kicsit szabadszájú letttem, jó a stílusom és voalla már tudok is válogatni.

2012. aug. 24. 13:26
 30/61 anonim ***** válasza:

"Igen, vannak, csak a nők többsége ha talál egy ilyet kihasználja, megcsalja, és helyette összejön egy bunkó ....fejjel, és valószínű hogy te is ebbe a csoportba tartozol, mert az ilyenek szoktak panaszkodni miután megcsalták hogy hol találhatnék én egy rendes pasit, de aztán másnap már megint egy bunkó gyerekkel van aki semmibe veszi."

Mert a pasik talán nem ezt csinálják a rendes csajokkal? Otthagyják a kedves, odaadó lányokat, és kikötnek egy olyannál, aki kutyába se veszi őket...

2012. aug. 24. 13:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!