Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, VANNAK MÉG EGYÁLTALÁN normális srácok? Csak görényekkel találkozom. Léteznek normális, édes, szeretetreméltó fiúk?!
Figyelt kérdés
2012. aug. 24. 11:36
1/61 anonim válasza:
Vannak, csak rosszakkal ismerkedtél. :)
2/61 anonim válasza:
biztosan , csak foglaltak , de olyanok is biztos vannak akik egyedül vannak csak nincs akkora szerencsém h rájuk bukkanjak:)
3/61 anonim válasza:
Léteznek, de nagyon ritka ... :/
Én szerencsésnek mondhatom magam, évek óta egy fiúval vagyok és nagyon édes! :))
Az a gáz, hogy a mai világban egyre kevesebb és kevesebb lesz ... :/
De mondjuk, ha nem lenne ennyi r*banc, akkor a férfiak sem lennének ilyenek ... :S
19/L
5/61 anonim válasza:
Normális vagyok, szeretetre méltó, de koránt sem édes. Sem cuki, sem aranyos nem vagyok. Viszont mindenkit úgy kezelek ahogy ő engem, s ez tiszteletet feltételez. Azaz ha én tisztelek valakit valamiért, elvárom hogy hasonlóan viseltessen irántam, ha másért nem, azért mert én tisztelem.
6/61 anonim válasza:
Ez már legalább az 1.000.000.000-dik kérdés. Kicsit már unalmas.
Hogy "vannak még"? Ezt úgy kérdezted, mintha kihaltak volna, mint anno a dínószauruszok. Szóval, igen, vannak. Ha meg csak görényekkel találkozol, akkor nem az állatkertben kéne keresgélni.
7/61 anonim válasza:
talán ne az állatkertbe kerest őket a görényketrecbe
8/61 anonim válasza:
De unom már az ilyen kérdéseket.... gyere írj privit ha normális srácot akarsz megismerni. Mert komolyan, én normális vagy, de nem érdekel senkit. Én már nem teszek fel ilyen kérdéseket, mert tudom hogy nincs normális rendes nő ebben az országban.
10/61 Blazer X válasza:
Én is az vagyok! :D Jó! Szóban bárki azt mond amit akar, de nekem azt mondják a női ismerőseim (az a néhány XD ), hogy kedves, aranyos vagyok, meg valamelyest van humorérzékem is. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!