Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, VANNAK MÉG EGYÁLTALÁN...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, VANNAK MÉG EGYÁLTALÁN normális srácok? Csak görényekkel találkozom. Léteznek normális, édes, szeretetreméltó fiúk?!

Figyelt kérdés
2012. aug. 24. 11:36
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:

Szia!

Vannak... De elég nagy az esély rá, hogy ha ezek számodra a fő tulajdonságai, akkor (max.) pár hónap után megunnád és keresnél egy olyat, aki lehet, hogy megbánt és szemét, de legalább férfi...

2012. aug. 24. 11:46
 12/61 anonim ***** válasza:
sok van, csak rosszakkal találkoztál. nem a divatmajom homárokra kellene hajtani
2012. aug. 24. 11:48
 13/61 anonim válasza:

Hányadik ilyen típúsú kérdés...

Persze, hogy vannak csak sokkal félénkebbek, mint azok a nagy arcú divatmajmok. Nem mernek annyira kezdeményezni, oda menni vadidegen lányokhoz. Akik meg oda mernek menni azok között sok a bunkó, nagy arcú és ezektől szerzel tapasztalatot. A többi sráccal meg nincs élményed ezért hajlandó vagy nem észrevenni őket, míg eközben ők lehet, hogy vágynak a társaságodra ha vonzó lány vagy. :)

Hidd el tapasztalatból mondom. Én egy 17 éves félénkebb, kedves srác vagyok (leglábbis ezt mondják :D) és ezek a fiúk így működnek.

2012. aug. 24. 11:54
 14/61 anonim ***** válasza:

"17 éves félénkebb, kedves srác" akkor veletek mit kell csinálni? Nekünk kell rátoknyomulni?

De gondolom az sem lenne "jó". :/:D

2012. aug. 24. 12:02
 15/61 anonim ***** válasza:
Vannak de csak azert mert nagyon rondak vagy meg soha nem volt b.nojuk nincs lehetoseguk tobb no tarsasagara munkanelkuli szegeny kover stb. Mert barki barmit is mondd ha az a fiu aki eddig egy lanyt sem erdekelt a b.nojen kivul hirtelen megszepulne megnyerne az 5os lottot es az ikyen penzehes noszemelyek vagy egyeb mas lanyok tarsasafgaba kerulne 100%!!! Hogy nem maradna huseges ahhoz a lanyhoz aki vele volt csunyan szegenyen ia.ez igy van hiaba fogtok lepontozni es jonni azzal h kamu ez akkor is igy lesz.ugyh a rendes pasik nm azert rendesek mert ugy szeretnek hanem mert egyszeruen nincs lehetoseguk masra.csak akkor lehezseges a rendesseg ha eleve szulei arra nevelik egy jo adag vallasosaggal egybekotve!
2012. aug. 24. 12:03
 16/61 anonim ***** válasza:
igeeeen vannnak nagyoooniis ssook;)
2012. aug. 24. 12:05
 17/61 anonim válasza:

Attól mer félénkebb vagyok attól még szoktam nyomulni. :) Csak nem olyan rámenősen. Nem a csajnak kell mozdulnia szerintem bár elengedhetetlen, hogy meg legyen a vonzalom.

A legtöbbjük nem mer leszolítani, beszélgetni egy vad idegen csajjal. Ezért szinte észrevehetetlen a csaj számára.

A félénkebbek nem úgy nyomulnak, hogy "Szia! Megláttalak és nagyon bejösz nincs kedved stb..." hanem óvatosabban érdeklődőbben. Csak mivel nem tartják magukat olyan férfiasnak ezért félnek az elutasítástól és inkább meg se próbáják ha meg ráveszik magukat akkor szétparázzák az agyukat. :D

De természetesen vannak rendes, aranyos srácok akik tudnak nyomulni csak kevesebben mint a többi.

Üdv 13-as voltam.

17/f

2012. aug. 24. 12:07
 18/61 anonim ***** válasza:

17/f: Nekem meg épp az jön be, ha valaki nem túl "rámenős". A falra tudnék mászni azoktól, akik tudni "vélik", mit akarok, és biztosak benne, hogy bejönnek.

Meg a férfiasnak "tartott" illetőktől is, mikor pl. egy kigyúrt nagydarab bmw-s gyerek odateszi magát. Szépen le szoktam koptatni.

Nekem amúgy sem ez jelenti a férfiasságot, általában túl markánsnak, csúnyábbnak látom őket. A vékonyabbak, finomabb vonásúak tetszenek.

Érdeklődjön egyértelműen, mutassa ki, hogy tetszem neki, de ne nyomuljon túl.

Eddig még az összes olyat lekoptattam- nem durván, finoman, de egyértelműen. :)

2012. aug. 24. 12:14
 19/61 Blazer X ***** válasza:

Én nem inkább az a félős típus vagyok. :)

Én inkább beszédbe elegyedek a hölgyeményekkel, megprobálok beszédtémát találni, kicsit humorizálni ha egyáltalán fogékony rá. :D Én inkább elbeszélgetek a csajokkal, aztán ha akar valami komolyabbat, akkor majd kimutatja, ha meg nem hát nem. :)

2012. aug. 24. 12:15
 20/61 Blazer X ***** válasza:
*inkább
2012. aug. 24. 12:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!