Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eléggé elbasztam, hogyan tudnám jóvá tenni? Lányok ti minek örülnétek ilyen esetben?
Figyelt kérdés
Van egy lány akit másfél éve ismerek,eleinte inkább neki jöttem be,és szerelmes is lett belém,de én akkor még nem akartam semmit.Majd szinte egyszerre fordult a kocka és mire én szerettem belé ő akart csak barátot.Körülbelül 1 éve megy ez a huzavona ,mint barátot nagyon szeret elmondása szerint,de találkozni nem akar sehogy sem,amíg tudja hogy szerelmes vagyok,és már nem akar semmit.Viszont elég sokszor próbál féltékennyé tenni.Mit akar ezzel ? Volt már hasonló helyzetben valaki ? Újra tud "lobbanni" a szerelme valahogy ?2012. aug. 17. 02:18
21/28 anonim válasza:
jézusom...olyan vagy mint én...:O én is gondolkoztam már ezen nem egyszer,hogy milyen lesz a csók...és nekem sem volt több tapasztalatom hidd el.:D
22/28 anonim válasza:
jó ..bitos ezen mások is gondolkoztak már,szal nem vagy olyan mint én:D
23/28 A kérdező kommentje:
Jólesik amikor megölel,és valamennyire megis nyugszom,hogy hát csak nem tudok akkora fa**ságot mondani,ha szeret:D Hát várni a sültgalambra igen:D most egy mozira akarom/akarjuk rávenni,csak hát úgy hogy nem akar velem találkozni nehéz lesz.:D hát majd kiderül,nekem még az is rárak egy lapáttal hogy ő az első szerelmem:D nehéz lesz elfelejteni,de jobb lenne soha sem elfelejteni..:)
2012. aug. 17. 03:14
24/28 A kérdező kommentje:
Hát de neked csak várni kellet hogy mi történjen.:P nekem kéne kezdeményezni,és fogalmam sincs mikor kezdjek bele:D és milyen volt?:P
2012. aug. 17. 03:15
25/28 anonim válasza:
hát úgy tényleg nehéz ha nem akar találkozni,remélem sikerül,ha így sereted,hülye lesz nemet mondani:D jó hát igen ha nem akkor meg megint az van nem szabad ráerőltetned magad...amúgy nekem is első szerelem mondhatjuk így,mert ami előtte voltak max plátói fellángolások voltak részemről...és akkor jött ő...na oké megtudtam hogy mi az igazi szenvedés:D
26/28 A kérdező kommentje:
Hát pedig esélyes a nem:):D Akkor tudod miről szenvedek itt.:/:D sajnos,remélem azért majd neked (is) összejönnek a dolgok.:P rád ír az adott srác,vagy hasonló:D:D
2012. aug. 17. 03:19
27/28 anonim válasza:
vele nem történt meg...és akivel eddig megtörtént azzal meg rossz volt mivel nem szerettem...nekem az csak nyálcsereXD
azzal jó akit igazán szeretsz...vagyis gondolom ...az már csók mivel beleremegsz minden porcikáddal és igazán akarod őt...legalábbis én így képelem el...nem úgy mint eddig hogy lekapott azt jól van:D
28/28 A kérdező kommentje:
Hát az biztos,hogy "vele" más lenne.:D Már kaptam tőle szájrapuszit.:/ Szóval még kezdeményezett is lány létére,de annyira ledöbbentem,hogy mire eszméltem,már messze járt..:D tehát a tűz már egyszer meg volt benne:S abban bízok,hogy újra 'tűzre" kap a kis szikra nála:)
2012. aug. 17. 03:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!