Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha egy lány kikosarazna titeket és egy év múlva bepróbálkozna a csaj (mert meggondolta magát) akkor örülnétek? Vagy elküldenétek a lányt?
Én elbeszélgetnék vele.Nem küldeném el az tuti.
28F
Büszkeség is van a világon,ha akkor nem kellettem neki most már hiába jön.
Tudom ezt kéne,de amekkora nő nélküli lúzer vagyok persze hogy örülnék még ennek is:(
először is megtudnám hogy miért kosarazott ki
ha nyomos indoka volt rá pl: volt valakije akkor elgondolkoznék a folytatáson
de ha nincs nyomos indoka akkor ....fogd meg dugd meg dobd el ......
jól meg dugnám hogy érezze a törődést aztán ő erre én arra
Őszintén?!
Én elküldenélek a a jó büdös, fr@ncba!
22/f
én érdeklődően állnék hozzá aztán majd meglátom
f18
Köszi a válaszokat, jöhet még:)
megpróbálok vele beszélgetni újra és majd látom, hogyan viszonyul hozzám.ha nincs akadálya akkor szívesen összejönnék vele most már.
és tavaly azért is nem akartam vele járni, mert akkor csak egy osztálytársamra tudtam gondolni..utolsó évünk volt és nagyon közel álltunk egymáshoz, én meg beleszerettem. váratlanul ért a másik srác közeledése és tetszeni tetszett, de nem akartam akkor semmit. mára persze megbántam nagyon...de jó lenne együtt lenni vele..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!