Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, örülnétek ilyen randinak?
Nos, van egy lány ismerősöm, akit szeretek, még ő is szeretett, párszor randiztunk, de csók ilyesmi még nem volt..aztán 1-2 hónapra kicsit meggyengült a kapcsolatunk, most megint jóban vagyunk, szeretném elhívni este, motorral elmennénk velencei tóra a kilátóba és felengednénk pár kívánságlámpást ( ez minden vágya, régóta tudom) meg beszélgetnénk. ha gondoljátok adjatok tippeket hogy mit csináljunk még.
Lányok, nektek tetszene az ötlet?
20f
Húú, persze h örülnék egy olyan randinak, amiben motor is van tó is van, meg egy vágyam is teljesül!
Hát én egy ilyen randi után legszívesebben szexelnék, de egyedi eset vagyok :D
24/L
Szerintem ez így nagyon jól hangzik! Ha nem motorral mennétek, még egy üveg bort javasolnék, de így nem.
Nem kell túlspirázni a dolgokat, csak érezd jól magadat, és lesd a reakcióit, hogy ő hogy érzi magát. Ne görcsölj, és jó randizást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!