Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Minek örülnétek első randinak? (most hanyagoljuk a mozit)
A mozit mindképp hanyagoljuk, ne csak most.
Nekem egy hangulatos étterem bejön!
Állatkert, vidámpark, János-hegy (libegő), Vadaspark+kirándulás, séta a városban és ebéd valami hangulatos kis étteremben. Vagy ha komolyabb a dolog akkor vacsora. Te tudod mi mennyire ijesztheti meg a lányt :)
Esetleg egy szál virág, de semmiképpen sem piros rózsa! Lehet valami világosabb színű, vagy tulipán stb stb stb
sétálni egyet a parkba, elnyalni egy fagyit, és estefele a hazaúton egy forró csókot váltani:)
de a vidámpark se rosz ötlet
Pedig én szeretem a mozit is.:D
De ha most hagyjuk, akkor:
Séta egy csendes parkban/ligetben/tóparton, vagy ha faluban laktok, akkor este, sötétben séta a faluban(bár nem biztos hogy első randin sötétben kéne:D), és közben beszélgethettek is, csak vigyázz, ne legyen túl hosszú a séta, mert vmelyik csaj nem szeret sokat sétálgatni.:D
Esetleg ha nincs messze, akkor vidámpark...de az nem túl olcsó.(:
Én első randin nem szeretem, ha kajálni visznek (max egy hamburger a mekiben).
Talán még a strand is szóba jöhet, most így nyáron... és ott meghívhatod egy lángosra is, amit ketten esztek meg együtt.:D
Fontos, hogy olyan helyre vidd, ahol tudtok beszélgetni, ismerkedni, de legyen romantikus is.:)
De hidd el, ha tetszel neki, akkor teljesen mindeggy, hogy hova viszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!