Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eléggé elbasztam, hogyan tudnám jóvá tenni? Lányok ti minek örülnétek ilyen esetben?
Figyelt kérdés
Van egy lány akit másfél éve ismerek,eleinte inkább neki jöttem be,és szerelmes is lett belém,de én akkor még nem akartam semmit.Majd szinte egyszerre fordult a kocka és mire én szerettem belé ő akart csak barátot.Körülbelül 1 éve megy ez a huzavona ,mint barátot nagyon szeret elmondása szerint,de találkozni nem akar sehogy sem,amíg tudja hogy szerelmes vagyok,és már nem akar semmit.Viszont elég sokszor próbál féltékennyé tenni.Mit akar ezzel ? Volt már hasonló helyzetben valaki ? Újra tud "lobbanni" a szerelme valahogy ?2012. aug. 17. 02:18
12/28 A kérdező kommentje:
Hát akkor az ott még rosszabb helyzet:/ Neked nehezebb lesz kezdeményezni,az biztos:D de ne érezd magad kellemetlenül emiatt ha ráírsz szerintem!:D
2012. aug. 17. 02:53
13/28 A kérdező kommentje:
troll z :D megértem...:)
2012. aug. 17. 02:54
14/28 anonim válasza:
de rosszul érzem magam,nagyon:D az az igaság ráírtam nem is egyszer szal nagyon cink...de ez egy hosszú story:D A lényleg én most várom hátha keres....tudom nem hangik jól...a lenne a legjobb ha hagynám a p.be...de hát szeretem..sajnos
15/28 anonim válasza:
igen kezd elegem lenni a billenytűzetből lehet kivágom az ablakon:DDDD
16/28 A kérdező kommentje:
Hát teljesen megértelek:D hasonló cipőben járunk:S Amúgy ha már lány vagy, téged nagyon zavar ha egy fiú nagyon zavarba van melletted?:D Nagyon sokszor-mindig-zavarba vagyok mellette,és ilyenkor nem tudok semmi témát feldobni,és nekem ez kellemetlen sokszor:D kb. fél óra kell mindig hogy "megnyugodjak" és tudjak gondolkozni is mellette:D
2012. aug. 17. 02:59
17/28 anonim válasza:
Nekem pont ez nagyon tetszene:D hiszen ez azt mutatja hogy tényleg "oda van értem"....szal engem nem zavarna sőt:)
18/28 A kérdező kommentje:
Akkorjó:D sokszor gondolkoztam ezen,hogy vajon ez neki mennyire kellemetlen,de általában amikor látja rajtam,akkor megölel,és próbálja oldani a "feszültséget":D csak sokszor úgyérzem hogy már régen elrontottam ezt,de valahogy még helyrehoznám,csak most már elég nehéz lesz:D
2012. aug. 17. 03:04
19/28 A kérdező kommentje:
Na meg őszintén attól is félek,hogy hogyan is csókoljam meg,ha úgy van...elba**ok e valamit vagy bármi:/ még csak párszor csókolóztam de akkor még "kicsi" voltam:D
2012. aug. 17. 03:08
20/28 anonim válasza:
nah gondolom hogy még meg is ölel oldja benned a feszültséget:D én tuti még rosszabbul lennék.
Nem tudom tényleg,hogy mit lehetne csinálni,úgy is csak várunk,hogy csoda történjen...másra meg nem erőltethetjük magunkat,ha kiderül,hogy nem akar semmit...én próbálom elterelnia gondolataimat,meg más fiúra ránézni,de csak erőltetem a egészet...mindig feltörnek az érzések és újra szenvedek:D...ez biztos felvidított érzemXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!