Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti milyen randevúnak örülnétek igazán ami nem igényel több ezer forintot?
Figyelt kérdés
Nem csak csóró de szén gazdag sem. Átlagos.2012. aug. 5. 17:23
2/13 A kérdező kommentje:
Csak ez számít?
2012. aug. 5. 17:24
3/13 anonim válasza:
Vidd el piknikezni egy rétre,tó mellé vagy ahol zöld van és romantikus a környezet.Az nem kerül több ezer forintba.
4/13 anonim válasza:
Ez a piknikes tetszik.
Ha pl pesti vagy,akkor egy séta a Duna parton tökéletes.:)
5/13 anonim válasza:
Séta a Duna parton, a Margit szigeten vagy egy parkban sztem is tökéletes lenne :)
6/13 anonim válasza:
hát pénz nélkül nehéz lesz, egy olyan világban, ahol már szinte csak az számít. a legtöbb lánynak nem a kinézet számít - nézd meg egyesek milyen undorító alakokkal állnak össze csak mert van pénze meg jó kocsija. gusztustalan.
amúgy a sétát javaslom, meg vegyél neki egy fagyit, kb 500-ból kijön
7/13 anonim válasza:
Menjetek el setalni egy parkba vagy valahova,vegyel neki egy fagyit vagy valamit stb.
8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket, de honnan veszitek, hogy pesti vagyok? Magyarországon csak Budapest létezik? :D Vidéki vagyok, de nem paraszt :D
Szerintem a mozi az gáz első randin, mert akkor nem is beszélgettek és pont ez a cél. Mit gondoltok?
2012. aug. 5. 17:47
9/13 anonim válasza:
Igen, a mozi tényleg nem jó! Gondolj bele, kib*szol egy rakás pénzt, és még csak nem is tuti hogy tetszel neki.
10/13 anonim válasza:
A mozit hanyagold még!
Szerintem egy jó kirándulás, egy piknik nyerő dolog, egy séta is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!