Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, első randin örülnétek ha kapnátok a fiútól csokit, vagy ez nem annyira fontos számotokra?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 8. 13:48
1/12 anonim válasza:
persze. ki nem szereti a csokit? :D de én bármilyen apróságnak örülnék.
2/12 anonim válasza:
Hizlal te paraszt! Ha az első randin azt veszel neki, elfog hízni mire járna veled..
3/12 anonim válasza:
nekem nem jött be. a csaj velem etette eg majdnem az egészet, pedig jófajta csoki volt..
4/12 anonim válasza:
az első randin inkább még ne, ha annyira akarsz adni valamit akkor inkább egy szál virágot
A következő randira már vihetsz csokit
5/12 anonim válasza:
Első randira ne vigyél semmit, utána a virágot vagy csokit cipeli magával a lány?
6/12 anonim válasza:
aranyos gesztus, de ha már viszel valamit, lehet virág jobb lenne, de az meg olyan ódívatúnak is hathat..
meg én nem tudnám, hogy akkor azt most illik közösen megenni, vagy vigyem haza??:)
7/12 anonim válasza:
vinni randira viragot es csokit? azta... hat mit is mond ez a lanynak?
8/12 anonim válasza:
hat mit is mond ez a lanynak?
Nekem azt, hogy ez egy igazán aranyos fiú.
9/12 anonim válasza:
Nem fontos hogy hozzon bármit is de a csokival be lehet vágódni nálam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!