Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fontos a ruhadarab első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fontos a ruhadarab első benyomásként? Fiúk? Folyt. Lent

Figyelt kérdés
Tehát, valakivel találkozok egy koncerten... szeretném felkelteni az érdeklődését. És persze nem a dugj meg kategóriába tartozni. Ezért most nem egyértelmű mit vegyen fel az ember lánya :D tehát öltözhetek sexy-n ha a beszélgetésből úgyis kiderül, hogy én nem az egy éjszakás kalandok közé tartozom... Vagy öltözzek úgymond tömegbe olvadva pl fekete trikó, esetleg cicanadrág és magassarkú... (bár magassarkú kissé kínzás ilyen estére, lerohad a lábam...) várom a véleményeket. Jobb az ha úgy nézek ki mint mindenki más, mégis felkeltem az érdeklődését... vagy kicsit sexy, akár kivágott felső, akár nem kivágott felső de piros, ami önmagában is sexy.... Nagyon kíváncsi vagyok a véleményekre... az illető akinek a fejét akarom elcsavarni 26 éves (én 24)...
2011. nov. 27. 18:11
 1/2 Trollhuszár válasza:
Szerintem az öltözködés lehet teljesen kihívó, de a magatartásoddal, illetve intellektuálisan próbáld neki kifejezni hogy komolyak a szándékaid, és nem egy éjszakás vagy
2011. nov. 27. 20:41
 2/2 A kérdező kommentje:
én is valahogy így gondoltam. Ha már különleges az alkalom kihasználom hogy különlegesen öltözhetek, hiszen a hétköznapokban ez nem lehetséges, pedig az is én vagyok... (énekesnő is vagyok, így elég különlegesek a fellépőruháim is, különbözök a többi előadótól :))
2011. nov. 27. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!