Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen helyet javasoltok első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen helyet javasoltok első randinak? Milyen helyre érdemes elmenni először?

Figyelt kérdés

Van egy lány akit szeretek és ő is kedvel engem de nem tudom hogy hova vigyem el.

Előre is köszi a válaszokat

2011. nov. 27. 16:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Télen sehová, minden fizetős!
2011. nov. 27. 16:47
 2/6 anonim ***** válasza:
89%

Mi az, hogy minden fizetős, nem értem ez miért probléma. Sóhernek ne m való barátnő.

Javaslatom: valami kellemes, jó étterem, ahol tudtok beszélgetni is. Hosszabb időt is el tudtok tölteni kettesben, de mégsem csak egymással kell foglalkozni, mert vannak érdekes fogások. Annyi jó étterem van, megéri kipróbálni valami egzotikusat.

A teázó, kávézó, mozi stb az sablonos. A mozi különben is személytelen, két órán át egymás mellett ülni és előre bámulni.

Esetleg ha leesik a hó, akkor valami téli sport... síelés, ilyesmi.

2011. nov. 27. 17:13
 3/6 anonim ***** válasza:
Vacsorázni,egyértelmű(mondjuk pizzériába)
2011. nov. 27. 17:20
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

2. vagyok

a pizzéria az durván közönséges, átlagos, semmilyen

inkább egy kreatív és elegáns étterembe vidd, ami nem olyan fantáziátlan, mint egy pizzéria

ha budapesti vagy, akkor sok lehetőséged van, a lényeg, hogy emlékezetes legyen, elvégre első randiról van szó

2011. nov. 27. 17:24
 5/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszotokat!
2011. nov. 27. 17:28
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha Budapesten gondolkodol, akkor mivel műjég nincs nyitva jelenleg, a Westend tetején üzemel egy kultúrált jégpálya, de 1500 körül van a belépő fejenként.

Olyan helyre vidd, ahol le tudtok ülni beszélgetni, egymással szemben előny, ne kelljen kiabálni a hangos zene miatt. Ezt tudom ajánlani: Café Shambala, a Móricz mellett. Ha nem Pesti vagy, sajnos nem tudok segíteni.

2011. nov. 27. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!