Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Ti milyen randevúnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti milyen randevúnak örülnétek igazán ami nem igényel több ezer forintot?

Figyelt kérdés
Nem csak csóró de szén gazdag sem. Átlagos.
2012. aug. 5. 17:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Fagyi 500-ból. Ezen besírtam. Te hol élsz?
2012. aug. 5. 19:22
 12/13 anonim ***** válasza:
3*150ft full átlag ár.
2012. aug. 5. 21:17
 13/13 anonim ***** válasza:
Én mivel Pesti vagyok annak örülnék ha kivinne valahova valami zöldbe. Egy szép rét, tisztás, valami folyó mellé. Piknik. 1 pléd 2 párna üdítő süti popcorn. -persze ez olyan lánnyal nem működik aki fogyózik, vagy cukros.- Miután/közbe rágcsáltok lefekszetek a plédre egymás mellé és nézitek a fákat és az eget. Beszélgettek, röhögcséltek. És mivel olyan helyen vagytok ahol más nem zavar bármiről szót ejthettek. Nem kötelező a sablon szöveg.
2012. aug. 5. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!