Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eléggé elbasztam, hogyan tudnám jóvá tenni? Lányok ti minek örülnétek ilyen esetben?
első vagyok
persze,hogy nem tudod "elfelejteni" sosem kaptad meg,sosem teljesült be a szerelem...és én sem lennék biztos abban hogy még most sem akar semmit hiába írja...lehet hogy igen lehet hogy nem...a legyegszerűbb,hogy ezt megtudd a ha te is elkezdesz kavarni egy másik lánnyal és akkor kiderülne ,hogy reagál rá és szimplán ne törődj vele...de eleve rossz hogy az embernek ilyenhez kell folymodnia,meg mióta "szórakoztok" egymással is:/ de a szerelem vak,süket hülye ....szal megértem:D
1-5
Igazából én se vagyok benne biztos:D mert egyszer már bevallotta hogy többet érez..:D úgy január fele,csak aztán megint jött hogy van más,majd májusba megint rájött hogy meglehetne próbálni,de az utolsó pillanatban mindig visszazökkent,azt tudom hogy az apja utál:D pedig nem is ismer,és sokszor ezért nem találkozott velem:/ Hát azt kéne,csak akkor meg a másik adott lányt használnám ki,mert mástól meg így nem akarok sokmindent:D
6. Van benne valami:/
1,5 meg most már nem tom hanyadik leszek:D
igazad van!!! ne is használj ki ezért egy lányt,most már bánom is hogy ezt írtam lányként...jujj:/ :D
akkor nem tudsz mást csinálni mint ,hogy vársz és ha újra felbukkan és akkor is csak azt mondja semmit nem akar "úgy2 tőled akkor el kell fogadnod,ha meg azt mondja ismét,hogy de megpróbálhatnánk,az sem bíztató tőle,mert ha ennyire kisámíthatatlan hogy bízál benne? lehet megint meggondolja magát,most vagy tényleg sórakoik vagy nagyon nem tudja mit akar....mindenesetre jó nagy fej fájást okozhat neked...most tedd fel magadnak a kérdést : kell ez nekem? :D
1,5 sok.:P
Sok mindent nem tudok csinálni ezzel:D Sajnos.Hát bármennyire is nyálas,megérné szenvedni érte,ha utána megkapnám...csak hát nincs rá garancia:D De hiába látok akár másik szép(esetleg szebb) lányt,akkor sem tudom mással elképzelni..:S:D mondták már páran hogy hagyjam a pi**ába,csak hát nem olyan egyszerű ha ennyire szeretem:/:D Köszi a válaszokat/tanácsokat!:)
megint én vagyok XD
igen megértelek...én ugyanígy vagyok vagyis hasonló helyzetben,csak nyílván én egy fiúba vagyok szerelmes:D
nálam még az is ciki,hogy én vagyok a lány...és nem szivesen futnék utána,zaklatnám levekkel..vagyis ,de csak az meg hogy néz ki?!:D így is úgy érem megalázkodtam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!