Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeretnek az emberek otthon ülni ahelyett h jönnének különböző helyekre?
Figyelt kérdés
2012. aug. 9. 17:38
21/29 Kleo25 válasza:
hidd el a pénz nagy úr, ahogy a 10, írta ha nincs "szép" ruhád akkor már nem is szeret az ember kimozdulni otthonról, mert hiába ingyenesek helyek ruhát akkor is kell felvenni, .de nagyon sok kocka van akiket a gép köt le különböző online játékok.
22/29 anonim válasza:
Pénz hiánya, ennyi... Szerintem mindenki, akinek van pénze, és kevés szabadideje szívesen utazgat
23/29 A kérdező kommentje:
Ne mond mar h nincs ruhad? Akk mibe mesz boltba meg ilyenek?
1 setahoz meg nemhinnem h olyan draga ruhakba kellene kioltozni.
2012. aug. 9. 21:18
24/29 anonim válasza:
Én azért nem megyek,mert a nagy bulihelyek (pl.hajógyári) nem vonzanak, mert nem szeretem a tömeget. Klubbokba jártam,de meguntam. Kicsi hely, mint egy fodrászat. Házibulit nem rendeznek körülöttem. Tehát este nem járok el. Napközben szeretek barátnőkkel parkba menni vagy plázába (mégha alig költök akkor is) vagy a barátom lakásába. :) L/17
25/29 anonim válasza:
Nincs pénzem !
Azért!
Így nekem marad a jó őreg mondás...
"Mindenhol jó , de legjobb othon"
18/L
26/29 anonim válasza:
utolsó, jófej csaj vagy? mert ha igen én viszlek ;)
27/29 anonim válasza:
Miért akarják egyesek kimozdítani otthonról azokat, kik jól érzik magukat otthon?
Nem mindenki örökmozgó búgócsiga. Rengeteg embernek az a pihenés ha meg se kell mozdulnia.
Ha te is dolgoznál valamit megértenéd!
28/29 anonim válasza:
jaja, én is úgy vagyok mint a kérdező, középsuli után is volt egy nagy csappanás, ami érthető is mert mindenki máshova ment egyetemre, de hogy mindenki a facebookon lóg huszonévesen, háááát..24F
29/29 anonim válasza:
Sokat melózom,fáradt is vagyok,ennek ellenére kedvem is lenne elmenni (ma már szinte akárhová), pénzem is akad hozzá,bár nem vagyok egy rózsadombi burzsuj,egyetlen problémám mégis hogy nekem meg társaság nincs hozzá:)
26f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!